Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Orientalsk gryderet med kylling og ris
[the_ad id="1609"]
5
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
400
g
kyllingebrystfileter
i strimler
▢
1
stort
løg
hakket
▢
3
store
gulerødder
i skiver
▢
1
squash
i tern
▢
1
rød peberfrugt
i strimler
▢
250
g
champignon
i skiver
▢
2
spsk.
karry
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
dåse
kokosmælk
▢
2
spsk.
olie
▢
½
liter
vand
▢
3
spsk.
brun farin
▢
4
dl
ris
koges som anvist
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm olie op i en gryde og svits kylling og løg.
Tilsæt karry og lad det svitse med, hvis det brænder fast, så tilsæt evt. 1 dl vand.
Kom først gulerødder og squash ved og lad det svitse lidt med.
Tilsæt så resten af grønsagerne og krydr med salt og friskkværnet peber.
Lad det hele svitse lidt sammen inden der tilsættes ½ liter vand og kokosmælken (husk at ryste den først!).
Orientalsk gryderet skal nu simre i 15 minutter. Smages til med farin, salt, friskkværnet peber og saft fra en lime.
Næringsindhold
Orientalsk gryderet med kylling og ris
Mængde pr. portion
Kalorier
861
% Daglig værdi*
Fedt
26
g
40
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
11
g
Kolesterol
75
mg
25
%
Natrium
718
mg
31
%
Kalium
1535
mg
44
%
Kulhydrater
129
g
43
%
Kostfibre
10
g
42
%
Sukker
23
g
26
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
30407
IU
608
%
Vitamin C
101
mg
122
%
Calcium
228
mg
23
%
Jern
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]