• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Grill & BBQ

billede med grillet flæsk
Grillet flæsk er nemt at lave i grillen, hvor det grilles i cirka 25 minutter ved direkte varme. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Grillet flæsk er stegt flæsk - bare i grillen, og det er nemt at lave. Her er opskrift på flæsk på grill, som altid giver dig sprøde stykker flæsk.
  2. Opskrift på grillet flæsk
  3. Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 2 brugere

Grillet flæsk er stegt flæsk - bare i grillen, og det er nemt at lave. Her er opskrift på flæsk på grill, som altid giver dig sprøde stykker flæsk.

Se her hvordan du laver grillet flæsk eller stegt flæsk på grillen.

Opskriften er beregnet til fire personer med fem skiver flæsk til hver.

Opskrift på grillet flæsk

billede med grillet flæsk

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 20 skiver stegeflæsk i skiver
  • flagesalt

Sådan gør du 

  • Sørg for at slagteren finder det bedste stegeflæsk frem til dig. Stykkerne skal være fri for brusk, og så skal det ikke være fedt det hele. Du skal bede om flæskeskiver med en god portion kød på.
  • Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle, og giv dem så lidt groft salt på begge sider.
  • Du skal helst salte flæsket en times tør før tilberedningen, så saltet når at trække væde ud af flæsket. Det giver dig mere sprøde stykker grillet flæsk. Så salt i god tid - og sæt på køl.
  • Tænd grillen - her griller jeg flæskeskiverne i min Weber Q3200 gasgrill, men metoden er den samme i en kuglegrill.
  • Flæsket skal grilles ved direkte varme, men ikke ved for stor styrke.
  • Varm grillen godt igennem, og i gasgrillen plejer jeg så at skrue helt ned for varmen.
  • Læg de saltede skiver flæsk på risten, og nu skal du grilles i sammenlagt cirka 25 minutter.
  • Vend flæskeskiverne løbende - cirka hver fjerde minut. Brug en madpincet, det er absolut det nemmeste.
  • Luk låget når du har vendt kødet, og tjek at temperaturen i grillen holder sig lige under 200 grader. Så du den bedste stegte flæsk.
  • Når flæskeskiverne er sprøde og lækre, tager du dem af og krydrer med friskkværnet peber.

Næringsindhold

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
Mængde pr. portion
Kalorier
648
% Daglig værdi*
Fedt
 
66
g
102
%
Mættet fedt
 
24
g
150
%
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
31
g
Kolesterol
 
90
mg
30
%
Natrium
 
2462
mg
107
%
Kalium
 
232
mg
7
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin A
 
13
IU
0
%
Vitamin C
 
0.4
mg
0
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet flæsk er selvfølgelig helt fantastisk med nye kartofler og persillesovs - men prøv dem også med en god spidskålssalat.

Se flere grillopskrifter:

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Grillet svinemørbrad med spicy rub

« Ciabatta - italiensk brød med store huller
Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.