• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Grill & BBQ

billede med grillet kyllingebryst
Grillet kyllingebryst er nem mad, og her får du en opskrift med hjemmelavet marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst skal grilles i cirka 10 minutter ved direkte varme. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 12. jun, 2022

Oversigt over indhold

  1. Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst grilles i ca. 10 min.
  2. Opskrift på grillet kyllingebryst
  3. Grillet kyllingebryst med paprika marinade
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst grilles i ca. 10 min.

Grillet kyllingebryst er både lækkert og nemt på en gasgrill, og tager ingen tid at lave.

Den hjemmelavede marinade giver kødet en fantastisk smag, og hvis du ønsker det endnu mere stærkt, ja så tilsætter du bare lidt mere karrypasta. eller et drys chili.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på grillet kyllingebryst

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stykker kyllingebryst

Hjemmelavet marinade til kylling

  • 4 spiseskefulde olivenolie
  • 2 teskefulde paprika
  • 1 teskefuld løgpulver
  • 1 teskefuld hvidløgssalt
  • 1 teskefuld rød karrypasta
  • 1 teskefuld brun farin
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Du starter med at lave den gode marinade til grillet kyllingebryst. Blandt alle ingredienserne i en lille skål, og pisk det godt sammen med en ske eller gaffel.
  • Pisk det så længe at din marinade bliver ensartet - det tager 2-3 minutter og er ikke svært.
  • Fjern eventuelle urenheder fra de fire stykker kyllingebryst, og læg dem i en skål.
  • Hæld din hjemmelavede marinade over, og vend kødet godt rundt, så du får marinaden godt fordelt på kyllingekødet. Lad det stå og trække et kvarters tid.
  • Imens kan du tænde din gasgrill op, og jeg har her grillet kyllingebryst i en Weber Q3200 gasgrill. Men du kan selvfølgelig også bruge en almindelig kuglegrill. Eller stege dem på en pande ved jævn varme.
  • Du griller kyllingebryst ved direkte varme, og derfor skal du tænde begge brændere.
  • Varm gasgrillen godt igennem ved fuld styrke, og skru ned når den er oppe på 250 grader. Så kan du roligt sætte varmen ned til laveste blus.
  • Tag en skål med lidt olivenolie, dyp et stykke køkkenrulle i olien, og tør risten af.
  • Læg nu kyllingebryst på risten, og luk låget. Grilltiden er fem minutter på hver side - ialt 10 minutter. Grill kyllingebryst to minutter på hver side - hver gang med låget lukket.
  • Og vend så med et minuts mellemrum derefter indtil de samlet har fået fem minutter på hver side. Lad kødet hvile et par minutter før servering.

Næringsindhold

Grillet kyllingebryst med paprika marinade
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet kyllingebryst serveres straks, og gerne sammen med en lækker spidskålsalat.

Du kan også servere kyllingefileterne med grillede kartofler.

Se flere lækre grillopskrifter:

Sådan laver du grillet kylling på dåse

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

« Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver
Kogetid for rosenkål - sådan koges de perfekt »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

billede med squashfrikadeller

Verdens bedste squashfrikadeller

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry med sprøde grøntsager

krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.