Bag den bedste kanelkage, der toppes med en super lækker kaffe og kakao glasur. En lækker opskrift på skøn kage med kanel og kærnemælk.
Elsker du kanelkage, ja så skal du absolut prøve denne lækre kage med kanel og en skøn glasur med kakao og kaffe.
Kagen er super nem at bage, og det sker i en lille bradepande, men du kan også bage kagen i en springform.
Der bør være kage nok til 8 personer.
Opskrift på kanelkage

Ingredienser
Kanelkage
- 125 g smør blødt
- 325 g rørsukker
- 2 æg
- 400 g hvedemel
- 2 tsk. natron
- ½ tsk. salt
- 4 tsk. kanel
- ½ liter kærnemælk
Glasur
- 50 g smør blødt
- 185 g flormelis
- 3 spsk. kaffe stærk
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 tsk. kakao
Fremgangsmåde
- Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse.
- Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg.
- Bland hvedemel, natron, salt og kanel sammen - bland de i dejen skiftevis med kærnemælken.
- Beklæd en lille bradepande med bagepapir, kom dejen i og sæt din kanelkage i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft), bag i ca. 30-40 minutter til kagen er gennembagt.
- Tjek med en tandstikker, inden kagen tages ud. Lad kanelkagen afkøle på en bagerist.
- Rør meget blødt smør med flormelis, kakaopulver, vanilje og kaffe - smag den til. Smør glasuren på den kolde kanelkage.
Næringsindhold
Noter
Når glasuren har sat sig, er din kanelkage klar til servering.
Kom med din kommentar