Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg.
Bland hvedemel, natron, salt og kanel sammen - bland de i dejen skiftevis med kærnemælken.
Beklæd en lille bradepande med bagepapir, kom dejen i og sæt din kanelkage i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft), bag i ca. 30-40 minutter til kagen er gennembagt.
Tjek med en tandstikker, inden kagen tages ud. Lad kanelkagen afkøle på en bagerist.
Rør meget blødt smør med flormelis, kakaopulver, vanilje og kaffe - smag den til. Smør glasuren på den kolde kanelkage.
Næringsindhold
Kanelkage
Mængde pr. portion
Kalorier
647
% Daglig værdi*
Fedt
22
g
34
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
95
mg
32
%
Natrium
644
mg
28
%
Kalium
170
mg
5
%
Kulhydrater
107
g
36
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
67
g
74
%
Protein
9
g
18
%
Vitamin A
714
IU
14
%
Vitamin C
0.04
mg
0
%
Calcium
103
mg
10
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.