• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

kanelkage med kaffe og kakao glasur
En lækker og luftig kanelkage med kaffe og kakao glasur på toppen. En skøn kage med kanel, der blandt andet bages med kærnemælk. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kanelkage med kaffe og kakao glasur

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 3. okt, 2022

Oversigt over indhold

  1. Bag den bedste kanelkage, der toppes med en super lækker kaffe og kakao glasur. En lækker opskrift på skøn kage med kanel og kærnemælk.
  2. Opskrift på kanelkage
  3. Kanelkage
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere lækre kager
5 fra 1 bruger

Bag den bedste kanelkage, der toppes med en super lækker kaffe og kakao glasur. En lækker opskrift på skøn kage med kanel og kærnemælk.

Elsker du kanelkage, ja så skal du absolut prøve denne lækre kage med kanel og en skøn glasur med kakao og kaffe.

Kagen er super nem at bage, og det sker i en lille bradepande, men du kan også bage kagen i en springform.

Der bør være kage nok til 8 personer.

Opskrift på kanelkage

kanelkage med kaffe og kakao glasur

Kanelkage

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 t
Antal: 8 personer

Ingredienser

Kanelkage

  • 125 g smør blødt
  • 325 g rørsukker
  • 2 æg
  • 400 g hvedemel
  • 2 tsk. natron
  • ½ tsk. salt
  • 4 tsk. kanel
  • ½ liter kærnemælk

Glasur

  • 50 g smør blødt
  • 185 g flormelis
  • 3 spsk. kaffe stærk
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. kakao
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Pisk smør og sukker sammen til en luftig masse.
  • Tilsæt æggene et ad gangen, pisk godt mellem hvert æg.
  • Bland hvedemel, natron, salt og kanel sammen - bland de i dejen skiftevis med kærnemælken.
  • Beklæd en lille bradepande med bagepapir, kom dejen i og sæt din kanelkage i en 200 grader varm ovn (ikke varmluft), bag i ca. 30-40 minutter til kagen er gennembagt.
  • Tjek med en tandstikker, inden kagen tages ud. Lad kanelkagen afkøle på en bagerist.
  • Rør meget blødt smør med flormelis, kakaopulver, vanilje og kaffe - smag den til. Smør glasuren på den kolde kanelkage.

Næringsindhold

Kanelkage
Mængde pr. portion
Kalorier
647
% Daglig værdi*
Fedt
 
22
g
34
%
Mættet fedt
 
13
g
81
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
95
mg
32
%
Natrium
 
644
mg
28
%
Kalium
 
170
mg
5
%
Kulhydrater
 
107
g
36
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
67
g
74
%
Protein
 
9
g
18
%
Vitamin A
 
714
IU
14
%
Vitamin C
 
0.04
mg
0
%
Calcium
 
103
mg
10
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Når glasuren har sat sig, er din kanelkage klar til servering.

Se flere lækre kager

  • billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst
    Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • et billede med citronmåne hjemmebagt
    Hjemmebagt citronmåne
  • kanelstang med remonce
    Opskrift på Lagkagehusets kanelstang
  • et billede med chokoladekage
    Verdens bedste chokoladekage opskrift
  • billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld
    Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce
« Lækker brownie med valnødder
Herregårdskage - kendt som sølvkage »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.