• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Fisk og skaldyr

billede til stegte kammuslinger
Sådan laver du stegte kammuslinger, der smager helt perfekte. Hemmeligheden er blandt andet lidt sukker og en ganske kort stegetid. Foto: iStock.com.

Sådan steger du kammuslinger perfekt

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 25. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. I denne guide kan du se, hvordan du steger kammuslinger perfekt. En sikker opskrift på tilberedning af kammuslingerne, så de ikke bliver tørre.
  2. Opskrift på stegte kammuslinger
  3. Stegte kammuslinger
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 2 brugere

I denne guide kan du se, hvordan du steger kammuslinger perfekt. En sikker opskrift på tilberedning af kammuslingerne, så de ikke bliver tørre.

Kammuslinger er en skøn spise, og de kan serveres både som forret og en lækkert hovedmåltid.

Hemmeligheden ved tilberedning af kammuslinger er blandt andet, at man lader dem stå og trække med lidt sukker og salt. Og at man tilbereder dem i kort tid, så de ikke bliver seje og trælse at spise.

Følg derfor denne guide, og så er du sikker på et godt resultat.

Til forret skal du beregne to kammuslinger pr. person, mens du til en hovedret nok skal beregne seks muslinger til hver.

Opskrift på stegte kammuslinger

billede til stegte kammuslinger

Stegte kammuslinger

5 fra 2 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 8 kammuslinger
  • salt
  • sukker
  • rapsolie til stegning
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Start med lægge de otte kammuslinger på en tallerken.
  • Drys dem med lidt sukker og salt. Lad kammuslingerne stå og trække i ca. 15 minutter.
  • Varm en pande op ved en god varme. Panden skal være så stor, at der er plads til alle otte muslinger på den.
  • Kom lidt rapsolie på, og læg forsigtigt kammuslingerne på panden. De må ikke røre hinanden.
  • Steg dem nu i 1 minut - men uden at røre dem. De skal have den rigtige stegeskorpe.
  • Vend kammuslingerne om, og giv dem 30 sekunder på den anden side. Krydres med lidt ekstra salt og tages af panden.

Næringsindhold

Stegte kammuslinger
Mængde pr. portion
Kalorier
67
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
0.5
mg
0
%
Natrium
 
589
mg
26
%
Kalium
 
4
mg
0
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
0.2
g
0
%
Vitamin A
 
0.1
IU
0
%
Calcium
 
0.5
mg
0
%
Jern
 
0.01
mg
0
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er de stegte kammuslinger klar til servering som en nem og lækker forret, hvor de kan serveres med grønne asparges, blomkålspure og meget andet.

Se flere opskrifter

  • filodejskurve med rejer
    Filodejskurve med tigerrejer
  • billede med hjemmelavede crabcakes
    Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Tunmousse a la Newyorkerbyheart
    Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges
    Tarteletter med høns i asparges
« Filodejskurve med tigerrejer
Nem kalvegryde med squash og champignon »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry med sprøde grøntsager

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.