I denne guide kan du se, hvordan du steger kammuslinger perfekt. En sikker opskrift på tilberedning af kammuslingerne, så de ikke bliver tørre.
Kammuslinger er en skøn spise, og de kan serveres både som forret og en lækkert hovedmåltid.
Hemmeligheden ved tilberedning af kammuslinger er blandt andet, at man lader dem stå og trække med lidt sukker og salt. Og at man tilbereder dem i kort tid, så de ikke bliver seje og trælse at spise.
Følg derfor denne guide, og så er du sikker på et godt resultat.
Til forret skal du beregne to kammuslinger pr. person, mens du til en hovedret nok skal beregne seks muslinger til hver.
Opskrift på stegte kammuslinger
Ingredienser
- 8 kammuslinger
- salt
- sukker
- rapsolie til stegning
Sådan gør du
- Start med lægge de otte kammuslinger på en tallerken.
- Drys dem med lidt sukker og salt. Lad kammuslingerne stå og trække i ca. 15 minutter.
- Varm en pande op ved en god varme. Panden skal være så stor, at der er plads til alle otte muslinger på den.
- Kom lidt rapsolie på, og læg forsigtigt kammuslingerne på panden. De må ikke røre hinanden.
- Steg dem nu i 1 minut - men uden at røre dem. De skal have den rigtige stegeskorpe.
- Vend kammuslingerne om, og giv dem 30 sekunder på den anden side. Krydres med lidt ekstra salt og tages af panden.
Næringsindhold
Noter
Så er de stegte kammuslinger klar til servering som en nem og lækker forret, hvor de kan serveres med grønne asparges, blomkålspure og meget andet.
Kom med din kommentar