• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
billede med grillet flæsk
Grillet flæsk er nemt at lave i grillen, hvor det grilles i cirka 25 minutter ved direkte varme. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Opdateret: 23. jun 2022 · Udgivet: 23. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Grillet flæsk er stegt flæsk - bare i grillen, og det er nemt at lave. Her er opskrift på flæsk på grill, som altid giver dig sprøde stykker flæsk.

Se her hvordan du laver grillet flæsk eller stegt flæsk på grillen.

Opskriften er beregnet til fire personer med fem skiver flæsk til hver.

Opskrift på grillet flæsk

billede med grillet flæsk

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 20 skiver stegeflæsk i skiver
  • flagesalt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Sørg for at slagteren finder det bedste stegeflæsk frem til dig. Stykkerne skal være fri for brusk, og så skal det ikke være fedt det hele. Du skal bede om flæskeskiver med en god portion kød på.
  • Dup flæskeskiverne tørre med køkkenrulle, og giv dem så lidt groft salt på begge sider.
  • Du skal helst salte flæsket en times tør før tilberedningen, så saltet når at trække væde ud af flæsket. Det giver dig mere sprøde stykker grillet flæsk. Så salt i god tid - og sæt på køl.
  • Tænd grillen - her griller jeg flæskeskiverne i min Weber Q3200 gasgrill, men metoden er den samme i en kuglegrill.
  • Flæsket skal grilles ved direkte varme, men ikke ved for stor styrke.
  • Varm grillen godt igennem, og i gasgrillen plejer jeg så at skrue helt ned for varmen.
  • Læg de saltede skiver flæsk på risten, og nu skal du grilles i sammenlagt cirka 25 minutter.
  • Vend flæskeskiverne løbende - cirka hver fjerde minut. Brug en madpincet, det er absolut det nemmeste.
  • Luk låget når du har vendt kødet, og tjek at temperaturen i grillen holder sig lige under 200 grader. Så du den bedste stegte flæsk.
  • Når flæskeskiverne er sprøde og lækre, tager du dem af og krydrer med friskkværnet peber.

Næringsindhold

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
Mængde pr. portion
Kalorier
648
% Daglig værdi*
Fedt
 
66
g
102
%
Mættet fedt
 
24
g
150
%
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
31
g
Kolesterol
 
90
mg
30
%
Natrium
 
2462
mg
107
%
Kalium
 
232
mg
7
%
Protein
 
12
g
24
%
Vitamin A
 
13
IU
0
%
Vitamin C
 
0.4
mg
0
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet flæsk er selvfølgelig helt fantastisk med nye kartofler og persillesovs - men prøv dem også med en god spidskålssalat.

Se flere grillopskrifter:

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Lækker cæsarsalat med kylling
  • Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg
  • Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

billede med linsesalat

Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

billede med millionbøf

Millionbøf med kartoffelmos - lækker opskrift

billede med italiensk kalvegryde

Italiensk kalvegryde med aubergine

billede med karrysovs

Karrysovs

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required