• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado
avocadosala
En nem og lækker avocadosalsa, der laves med avocado og agurk. God til mexicanske retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

Opdateret: 3. okt 2023 · Udgivet: 3. okt 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Få den nemme opskrift på avocadosalsa. En lækker salsa lavet af avocado og agurk, og den kan serveres som tilbehør til mange mexicanske retter.

Avocadolsalsa er en lækker salsa, der både er hurtig at lave, og som smager super skønt til mange mexicanske retter.

Her er salsaen lavet med agurk og lidt krydderurter i form af purløg og basilikum, der vendes med en creme fraiche.

Se også: Guacamole - lækker avocado dip

Opskriften er beregnet til fire persooner som et let tilbehør til andre retter, hvor der typisk også serveres andet tilbehør.

Opskrift på avocadosalsa

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Mexikansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 avocado skåret i tern
  • 1 lime
  • 0,5 agurk skåret i tern
  • 4 spsk olivenolie
  • 5 spsk creme fraiche
  • 1 håndfuld purløg hakket
  • 1 håndfuld basilikum hakket
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til avocadosalsa starter du med, at skære avocadoerne i små tern.
  • Vend dem hurtigt med friskpresset limesaft, så de ikke bliver mørke.
  • Agurken flækkes på langs og skæres i tern. Du kan eventuelt skrabe kernerne ud med en ske.
  • Kom agurketernene i skålen med avocado og vend det sammen.
  • Tilsæt creme fraiche sammen med purløg og basilikum, og smag til med salt og peber. Du kan også smage til med lidt sukker.
  • Vend avocadosalsaen forsigtigt sammen.

Næringsindhold

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado
Mængde pr. portion
Kalorier
323
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Natrium
 
608
mg
26
%
Kalium
 
543
mg
16
%
Kulhydrater
 
12
g
4
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
243
IU
5
%
Vitamin C
 
16
mg
19
%
Calcium
 
23
mg
2
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Så er din avocadosalsa klare til servering, og den serveres straks.

Den kan bruges som tilbehør til mange retter, herunder tortillas med oksekød og en god omgang chili con carne. Velbekomme.

Se også: Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Se disse opskrifter:

  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Ovnbagt græskar med bacon
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

kakaokage med kokoslåg

Kakaokage med kokoslåg til bradepande

billede med brombærmarmelade syltetøj

Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

et billede til panna cotta med hindbær

Panna cotta med hindbær - italiensk dessert

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

billede til laksetoast med varmrøget laks

Laksetoast med varmrøget laks

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

bagt kartoffelmos

Sådan laver du bagt kartoffelmos

billede til kanelbrød med rosiner

Kanelbrød med rosiner (julebrød)

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required