Få den nemme opskrift på avocadosalsa. En lækker salsa lavet af avocado og agurk, og den kan serveres som tilbehør til mange mexicanske retter.
Avocadolsalsa er en lækker salsa, der både er hurtig at lave, og som smager super skønt til mange mexicanske retter.
Her er salsaen lavet med agurk og lidt krydderurter i form af purløg og basilikum, der vendes med en creme fraiche.
Se også: Guacamole - lækker avocado dip
Opskriften er beregnet til fire persooner som et let tilbehør til andre retter, hvor der typisk også serveres andet tilbehør.
Opskrift på avocadosalsa

Ingredienser
- 2 avocado skåret i tern
- 1 lime
- 0,5 agurk skåret i tern
- 4 spsk olivenolie
- 5 spsk creme fraiche
- 1 håndfuld purløg hakket
- 1 håndfuld basilikum hakket
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Til avocadosalsa starter du med, at skære avocadoerne i små tern.
- Vend dem hurtigt med friskpresset limesaft, så de ikke bliver mørke.
- Agurken flækkes på langs og skæres i tern. Du kan eventuelt skrabe kernerne ud med en ske.
- Kom agurketernene i skålen med avocado og vend det sammen.
- Tilsæt creme fraiche sammen med purløg og basilikum, og smag til med salt og peber. Du kan også smage til med lidt sukker.
- Vend avocadosalsaen forsigtigt sammen.
Næringsindhold
Tips
Så er din avocadosalsa klare til servering, og den serveres straks.
Den kan bruges som tilbehør til mange retter, herunder tortillas med oksekød og en god omgang chili con carne. Velbekomme.
Kom med din kommentar