• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Supper » Spicy kyllingesuppe med mango topping
Spicy kyllingesuppe med mangotopping
En lækker og spicy kyllingesuppe med mango topping, der er nem ar lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Spicy kyllingesuppe med mango topping

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Lav en lækker kyllingesuppe, der mætter godt som aftensmad. En god opskrift på suppe med kylling, der er krydret. Serveres med mango topping.

Kyllingesuppe er altid et stort hit, og suppen er så mættende, at den sagtens kan serveres som aftensmad.

Her er det god opg spicy suppe med kylling, der er både hurtig og nem at lave. Kyllingedelen er kyllingebryst, så du skal ikke engang koge en hel kylling.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på kyllingesuppe

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Suppe
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter skåret i strimler eller tern
  • 150 g sukkerærter skåret i julienne på den lange led
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 2 spsk. rød karrypasta
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • ½ spsk. ingefær frisk ingefær
  • ½ dåse kokosmælk gerne light
  • 4 dl hønsebouillon
  • 1 spsk. brun farin
  • 1 lime saft af 1 lime
  • 2 spsk. fishsauce
  • salt og friskkværnet peber

Mango topping

  • 1 mango skrællet, skåret fra stenen og skåret i tern
  • 2 forårsløg renset og skåret i tynde skrå skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og svits den røde karrypasta.
  • Tilsæt kylling, sukkerærter, hvidløg og ingefær - svits et øjeblik under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld kokosmælk og bouillon ved, skru ned og lad din kyllingesuppe simre i ca. 8-10 minutter, til kyllingen er tilberedt.
  • Smag til med farin, friskpresset limesaft og fishsauce.
  • Kom lidt af mango-blandingen i den spicy suppe med kylling når det er klar til servering - og server resten til.

Næringsindhold

Spicy kyllingesuppe
Mængde pr. portion
Kalorier
593
% Daglig værdi*
Fedt
 
37
g
57
%
Mættet fedt
 
8
g
50
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
9
g
Enkelumættet fedt
 
18
g
Kolesterol
 
105
mg
35
%
Natrium
 
3485
mg
152
%
Kalium
 
747
mg
21
%
Kulhydrater
 
35
g
12
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
26
g
29
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
4632
IU
93
%
Vitamin C
 
99
mg
120
%
Calcium
 
131
mg
13
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den spicy kyllingesuppe serveres straks sammen med et stykke lækkert brød, og det kunne være ciabatta.

Se flere opskrifter:

Gammeldags oksekødssuppe på ben og kød

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

Gammeldags hønsekødssuppe

Se disse opskrifter:

  • Ungarsk kartoffelsuppe med paprika
  • Jordskokkesuppe - lækker og cremet
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Suppe med tomater og champignon
  • Wienerschnitzel med brasede kartofler
  • Sådan laver du bagt kartoffelmos

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required