• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing
kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing
En lækker kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing, der er nem at lave, og som sagtens kan serveres som aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på kartoffelsalat med kylling. En lækker salat med kylling, bacon og en fantastisk dejlig karrydressing.

Kartoffelsalat med kylling , bacon og karrydressing er en nem og rimelig hurtig ret som aftensmad, og den smager altså fantastisk godt.

Retten laves med kyllingebryst, men du kan også bruge inderfilet fra kyllingen. Husk også at smage karrydressingen til, så den passer til netop dine smagsløg.

Som salat kan anvendes en blandet salat, iceberg, romaine eller hvad du synes.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kartoffelsalat med kylling

kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Kartoffelsalat med kylling

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 40 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g salat
  • 1 håndfuld basilikum plukket
  • 1 rødløg skåret i meget tynde skiver
  • 400 g kartofler små, kogt netop møre
  • 125 g bacon i skiver, stegt sprødt og afdryppet
  • 3 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber

Karrydressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 citron saft af ca. en halv citron
  • 1 spsk. honning flydende
  • 2 tsk. karry
  • 1,5 dl creme fraiche 18%
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk olivenolie med citronsaft, flydende honning og karry. Rør creme fraiche i og smag til med salt og friskkværnet peber. Stil på køl til du skal bruge din karrydressing.
  • Kom salatbladene i en lavt fad sammen med basilikum og rødløg, vend godt rundt.
  • Kog de små kartofler til de er netop møre, hæld vandet fra og lad dem køle lidt af. Halver dem evt. og vend dem med salaten.
  • Steg baconskiverne på en tør pande, til de er gyldne og sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle.
  • Krydr kylling med salt og friskkværnet peber.
  • Varm olie op på en pande og steg kyllingestykkerne til de er netop gennemstegte, ca. 5 minutter på hver side.
  • Skær dem i skiver og vend i salaten. Drys til sidst med bacon brækket i mindre stykker over din kartoffelsalat med kylling.

Næringsindhold

Kartoffelsalat med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
585
% Daglig værdi*
Fedt
 
40
g
62
%
Mættet fedt
 
13
g
81
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
7
g
Enkelumættet fedt
 
16
g
Kolesterol
 
96
mg
32
%
Natrium
 
1492
mg
65
%
Kalium
 
775
mg
22
%
Kulhydrater
 
30
g
10
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
487
IU
10
%
Vitamin C
 
34
mg
41
%
Calcium
 
46
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kartoffelsalat med kylling og bacon serveres med karrydressing og noget lækkert brød.

Se flere opskrifter

  • billede med kyllingesalat med rhode island dressing
    Kyllingesalat med Rhode Island dressing
  • billede med lun kartoffelsalat
    Lun kartoffelsalat med bacon og purløg
  • billede med cæsarsalat med kylling
    Lækker cæsarsalat med kylling
  • billede med klassisk dansk kartoffelsalat
    Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)
  • billede med salat med kartofler og soltørrede tomater
    Salat med kartofler og soltørrede tomater

Se disse opskrifter:

  • Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required