• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Sådan steger du kammuslinger perfekt
billede til stegte kammuslinger
Sådan laver du stegte kammuslinger, der smager helt perfekte. Hemmeligheden er blandt andet lidt sukker og en ganske kort stegetid. Foto: iStock.com.

Sådan steger du kammuslinger perfekt

Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

I denne guide kan du se, hvordan du steger kammuslinger perfekt. En sikker opskrift på tilberedning af kammuslingerne, så de ikke bliver tørre.

Kammuslinger er en skøn spise, og de kan serveres både som forret og en lækkert hovedmåltid.

Hemmeligheden ved tilberedning af kammuslinger er blandt andet, at man lader dem stå og trække med lidt sukker og salt. Og at man tilbereder dem i kort tid, så de ikke bliver seje og trælse at spise.

Følg derfor denne guide, og så er du sikker på et godt resultat.

Til forret skal du beregne to kammuslinger pr. person, mens du til en hovedret nok skal beregne seks muslinger til hver.

Opskrift på stegte kammuslinger

billede til stegte kammuslinger

Stegte kammuslinger

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 8 kammuslinger
  • salt
  • sukker
  • rapsolie til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med lægge de otte kammuslinger på en tallerken.
  • Drys dem med lidt sukker og salt. Lad kammuslingerne stå og trække i ca. 15 minutter.
  • Varm en pande op ved en god varme. Panden skal være så stor, at der er plads til alle otte muslinger på den.
  • Kom lidt rapsolie på, og læg forsigtigt kammuslingerne på panden. De må ikke røre hinanden.
  • Steg dem nu i 1 minut - men uden at røre dem. De skal have den rigtige stegeskorpe.
  • Vend kammuslingerne om, og giv dem 30 sekunder på den anden side. Krydres med lidt ekstra salt og tages af panden.

Næringsindhold

Stegte kammuslinger
Mængde pr. portion
Kalorier
67
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
0.5
mg
0
%
Natrium
 
589
mg
26
%
Kalium
 
4
mg
0
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
0.2
g
0
%
Vitamin A
 
0.1
IU
0
%
Calcium
 
0.5
mg
0
%
Jern
 
0.01
mg
0
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er de stegte kammuslinger klar til servering som en nem og lækker forret, hvor de kan serveres med grønne asparges, blomkålspure og meget andet.

Se flere opskrifter

  • filodejskurve med rejer
    Filodejskurve med tigerrejer
  • billede med hjemmelavede crabcakes
    Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Tunmousse a la Newyorkerbyheart
    Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges
    Tarteletter med høns i asparges

Se disse opskrifter:

  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Laksefrikadeller med grønsagsbiks
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required