• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldt kalkunbryst med mozzarella
billede med fyldt kalkunbryst
Fyldt kalkunbryst, der er omviklet med bacon. Det er en lækker ret til aftensmad, og den er også fin som gæstemad. Foto: iStock.com.

Fyldt kalkunbryst med mozzarella

Del gerne opskriften:
Facebook25PinterestMessengerEmailPrintSMS
25
SHARES
Gå til opskrift

Her er en skøn opskrift på fyldt kalkunbryst med mozzarella og soltørrede tomater. Kalkunstegen omvikles også med bacon og steges i ovn.

Fyldt kalkunbryst er lækker weekendmad og gæstemad, hvor kalkunstegen fyldes med mozzarella og soltørrede tomater.

Kalkunstegen omvikles med bacon, og så har du altså en virkelig lækker ret til aftensmad. Forslag til tilbehør finder du længere nede.

Kalkunbryst har et ry for at blive tør under stegningen, men det sker ikke med denne opskrift, hvor der er nok til mindst fire personer.

Opskrift på fyldt kalkunbryst

billede med fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst

4.80 fra 5 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 kalkunbryst
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke mozzarella
  • 10 soltørrede tomater i olie
  • 2 fed hvidløg finthakket, efter smag
  • 2 spsk. grøn pesto
  • 8 skiver bacon måske lidt mere
  • 2 spsk. sød chilisauce
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær evt. sener osv. af kalkunbrystet. Læg det med den "flade" side nedad og skær en lomme i kødet. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Fyld med frisk mozzarella, finthakkede soltørrede tomater og finthakket hvidløg.
  • Luk med bomuldssnor, så det ikke løber alt for meget ud.
  • Krydr kalkunbrystet med salt og friskkværnet peber. Smør den med pesto og læg bacon over.
  • Smør med lidt sød chilisauce hvis du har lyst. Dette kan undlades, men giver god smag.
  • Fyldt kalkunbryst lægges i et fad, og så hældes lidt vand ved sammen med lidt flydende bouillon (hønse- eller grøntsag).
  • Steg i ovnen ved 200 °C i ca. 1 time.

Næringsindhold

Fyldt kalkunbryst
Mængde pr. portion
Kalorier
544
% Daglig værdi*
Fedt
 
30
g
46
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
183
mg
61
%
Natrium
 
1426
mg
62
%
Kalium
 
754
mg
22
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
58
g
116
%
Vitamin A
 
440
IU
9
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
171
mg
17
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Fyldt kalkunbryst kan evt. serveres i et fad med dampede rosenkål, gulerødder og tomater.

Men ovnstegte kartofler og en waldorfsalat passer også perfekt til.

Se flere opskrifter

  • billede med helstegt kylling i ovn
    Kylling i ovn
  • billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver
    Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver
  • billede med kyllingefad med bacon
    Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella
  • billede til kyllingefilet i ovn
    Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift
  • billede med tikka masala
    Tikka masala kylling - lækker indisk ret

Se disse opskrifter:

  • Wok med skinke og mangochutney
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required