• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør
Rosenkål med bacon
Rosenkål med bacon er lækkert tilbehør, der kan serveres til flæskesteg og mange andre retter. Og så er kålene nemme at tilberede. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

Opdateret: 14. apr 2022 · Udgivet: 14. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på rosenkål med bacon. De små og lækre kål smager super godt i denne anretning, der bruges som tilbehør.

Rosenkål med bacon er lækkert tilbehør til mange forskellige retter, og så de små kål altså nemme at tilberede.

Mange er ikke så glade for rosenkål, og det er faktisk en skam. For kålene er super sunde, og vi bør spise flere af dem.

Med denne opskrift vil de fleste elske de skønne rosenkål, så prøv dem lige i denne kombination med blandt andet bacon.

Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.

Opskrift på rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g rosenkål
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke bacon i tern
  • 1 appelsin saft af 1 appelsin
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 fed hvidløg finthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skyl rosenkål godt og skær stokken af.
  • Fjern de yderste blade og skær dem i kvarte eller halve, alt efter størrelse.
  • Varm en pande op og svits bacon, til det er næsten færdigt (sprødt og gyldent).
  • Kom rosenkål og hvidløg ved, krydr med salt og friskkværnet peber og steg videre.
  • Når rosenkålene begynder at tage farve, presses saften af 1 appelsin ud over og der kommes honning ved.
  • Lad det koge ind ind, smag dine rosenkål med bacon til og server.

Næringsindhold

Rosenkål med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
100
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Rosenkål med bacon serveres straks, og det smager blandt andet rigtig godt til en langtidsstegt flæskesteg eller en culottesteg.

Se flere lækre opskrifter med bacon:

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

Tærte med bacon og broccoli

Se disse opskrifter:

  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med rabarbertærte

Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede til nem aftensmad

Nem aftensmad - nemme hverdagsretter

billede med grillede koteletter

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med mojito cocktail

Mojito cocktail med rom, lime og mynte

billede med pandebrød

Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede med indbagt laks i spinat

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required