• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tærter » Tærte med bacon og broccoli
tærte med bacon og broccoli
En lækker tærte med bacon og broccoli, og sådan en bacontærte kan sagtens spises til enten frokost eller aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Tærte med bacon og broccoli

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 12. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på tærte med bacon og broccoli. Det er en nem og god bacontærte, der sagtens kan bruges til aftensmad.

Hjemmelavet tærte med bacon og broccoli, der bare smager super skønt.

Sådan en lækker bacontærte får du her med denne opskrift, og den kan serveres til både frokost og aften.

Gerne med salat og godt brød, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på tærte med bacon og broccoli

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tærter
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • ½ broccoli delt i små buketter og stokken skåret i små tern
  • 2 rødløg i smalle både
  • 1 pakke bacon i tern
  • salt og friskkværnet peber
  • 5 æg
  • 1 dl mælk
  • 200 g hytteost
  • timian friske timinanblade
  • 50 g emmentaler revet + lidt ekstra til toppen
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom broccoli og rødløg i kogende, letsaltet vand, giv det 5 minutter. Hæld det i en sigte og lad det dryppe af.
  • Steg bacon sprødt på en pande og lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • Smør et tærtefad og hæld broccoli og rødløg i bunden.
  • Drys bacon over. Pisk æg, mælk, os, timian og hytteost sammen, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld blandingen over grøntsager og bacon, og drys din bacontærte med lidt ekstra revet emmentaler.
  • Sæt din tærte med bacon og broccoli i en 180 grader varm ovn (varmluft) og lad tærten bage i 25-30 minutter, til den føles fast og er gennembagt.

Næringsindhold

Tærte med bacon og broccoli
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige tærte med bacon og broccoli må gerne lige hvile 5-10 minutter inden udskæring.

Server den lækre bacontærte sammen med lidt brød og en lækker salat. Eks. en skøn spidskålssalat.

Se flere opskrifter på lækker mad:

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

Se disse opskrifter:

  • Spinattærte med hvidløg og feta
  • Salat med varmrøget laks og lækker dressing
  • Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg
  • Mormors koteletter i fad med champignon
  • Gulerodsbrud - lækre brød med gulerødder
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

mormors koteletter i fad med champignon

Mormors koteletter i fad med champignon

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede med mormor boller

Boller

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad med spaghetti

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required