Her får du en lækker opskrift på tærte med bacon og broccoli. Det er en nem og god bacontærte, der sagtens kan bruges til aftensmad.
Hjemmelavet tærte med bacon og broccoli, der bare smager super skønt.
Sådan en lækker bacontærte får du her med denne opskrift, og den kan serveres til både frokost og aften.
Gerne med salat og godt brød, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på tærte med bacon og broccoli
Ingredienser
- ½ broccoli delt i små buketter og stokken skåret i små tern
- 2 rødløg i smalle både
- 1 pakke bacon i tern
- salt og friskkværnet peber
- 5 æg
- 1 dl mælk
- 200 g hytteost
- timian friske timinanblade
- 50 g emmentaler revet + lidt ekstra til toppen
Sådan gør du
- Kom broccoli og rødløg i kogende, letsaltet vand, giv det 5 minutter. Hæld det i en sigte og lad det dryppe af.
- Steg bacon sprødt på en pande og lad det dryppe af på køkkenrulle.
- Smør et tærtefad og hæld broccoli og rødløg i bunden.
- Drys bacon over. Pisk æg, mælk, os, timian og hytteost sammen, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Hæld blandingen over grøntsager og bacon, og drys din bacontærte med lidt ekstra revet emmentaler.
- Sæt din tærte med bacon og broccoli i en 180 grader varm ovn (varmluft) og lad tærten bage i 25-30 minutter, til den føles fast og er gennembagt.
Næringsindhold
Noter
Den færdige tærte med bacon og broccoli må gerne lige hvile 5-10 minutter inden udskæring.
Server den lækre bacontærte sammen med lidt brød og en lækker salat. Eks. en skøn spidskålssalat.
Se flere opskrifter på lækker mad:
Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat
Kom med din kommentar