Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Tærte med bacon og broccoli
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tærter
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
½
broccoli
delt i små buketter og stokken skåret i små tern
▢
2
rødløg
i smalle både
▢
1
pakke
bacon
i tern
▢
salt og friskkværnet peber
▢
5
æg
▢
1
dl
mælk
▢
200
g
hytteost
▢
timian
friske timinanblade
▢
50
g
emmentaler
revet + lidt ekstra til toppen
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom broccoli og rødløg i kogende, letsaltet vand, giv det 5 minutter. Hæld det i en sigte og lad det dryppe af.
Steg bacon sprødt på en pande og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Smør et tærtefad og hæld broccoli og rødløg i bunden.
Drys bacon over. Pisk æg, mælk, os, timian og hytteost sammen, krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld blandingen over grøntsager og bacon, og drys din bacontærte med lidt ekstra revet emmentaler.
Sæt din tærte med bacon og broccoli i en 180 grader varm ovn (varmluft) og lad tærten bage i 25-30 minutter, til den føles fast og er gennembagt.
Næringsindhold
Tærte med bacon og broccoli
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]