Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Rosenkål med bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
300
g
rosenkål
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
pakke
bacon
i tern
▢
1
appelsin
saft af 1 appelsin
▢
1
spsk
akaciehonning
▢
2
fed
hvidløg
finthakket
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Skyl rosenkål godt og skær stokken af.
Fjern de yderste blade og skær dem i kvarte eller halve, alt efter størrelse.
Varm en pande op og svits bacon, til det er næsten færdigt (sprødt og gyldent).
Kom rosenkål og hvidløg ved, krydr med salt og friskkværnet peber og steg videre.
Når rosenkålene begynder at tage farve, presses saften af 1 appelsin ud over og der kommes honning ved.
Lad det koge ind ind, smag dine rosenkål med bacon til og server.
Næringsindhold
Rosenkål med bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
100
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]