Her får du en god opskrift på rosenkål med bacon. De små og lækre kål smager super godt i denne anretning, der bruges som tilbehør.
Rosenkål med bacon er lækkert tilbehør til mange forskellige retter, og så de små kål altså nemme at tilberede.
Mange er ikke så glade for rosenkål, og det er faktisk en skam. For kålene er super sunde, og vi bør spise flere af dem.
Med denne opskrift vil de fleste elske de skønne rosenkål, så prøv dem lige i denne kombination med blandt andet bacon.
Opskriften er beregnet som tilbehør til fire personer.
Opskrift på rosenkål med bacon
Ingredienser
- 300 g rosenkål
- salt og friskkværnet peber
- 1 pakke bacon i tern
- 1 appelsin saft af 1 appelsin
- 1 spsk akaciehonning
- 2 fed hvidløg finthakket
Sådan gør du
- Skyl rosenkål godt og skær stokken af.
- Fjern de yderste blade og skær dem i kvarte eller halve, alt efter størrelse.
- Varm en pande op og svits bacon, til det er næsten færdigt (sprødt og gyldent).
- Kom rosenkål og hvidløg ved, krydr med salt og friskkværnet peber og steg videre.
- Når rosenkålene begynder at tage farve, presses saften af 1 appelsin ud over og der kommes honning ved.
- Lad det koge ind ind, smag dine rosenkål med bacon til og server.
Næringsindhold
Noter
Rosenkål med bacon serveres straks, og det smager blandt andet rigtig godt til en langtidsstegt flæskesteg eller en culottesteg.
Se flere lækre opskrifter med bacon:
Kom med din kommentar