• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Pizzabøffer med friske tomater og urter
pizzabøffer med friske tomater og urter
De lækre pizzabøffer med friske tomater og urter klar til servering. Nem hverdagsmad, men sådan en pizzabøf er også god som gæstemad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pizzabøffer med friske tomater og urter

Opdateret: 11. apr 2023 · Udgivet: 11. apr 2023 af Newyorker By Heart ·

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 spsk. sennep gerne en dijon
  • salt og friskkværnet peber gerne en krydderurtesalt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 forårsløg fintsnittet
  • 4 håndfulde salat blandet, godt skyllede og slynget tør
  • 200 g tomater i forskellige farver, skåret i både/grove tern
  • 2 spsk. oregano friske oreganoblade
  • 4 tortillas
  • 1 squash skåret i skrå skiver, ca. 1½ cm. tykke
  • 2½ dl creme fraiche 9%
  • 1 fed hvidløg presset
  • ½ tsk. røget paprika
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland det hakkede oksekød godt sammen med sennep, salt, friskkværnet peber og æg, så det bliver til en smidig fars.
  • Del i 4, form til pizzabøffer og pensl dem med lidt olivenolie.
  • Steg dem på en pande eller en varm grill udenfor, til de er som ønsket.
  • Pensl squash skiverne med lidt olivenolie, krydr dem med salt og friskkværnet peber og pandesteg ellergrill dem til de får grillmærker, men så de stadig har bid.
  • Bland creme fraiche med hvidløg, røget paprika, salt og friskkværnet peber.
  • Bland de friske oreganoblade med tomaterne.
  • Lun tortillas og læg dem på hver sin tallerken.
  • Smør lidt af dressingen ud på hver og fordel salat og grillede skiver af squash.
  • Læg en pizzabøf på hver, fordel forårsløg og tomater med oregano ovenpå. Kom en lille klar dressing ovenpå hver og server dine pizzabøffer.

Næringsindhold

Pizzabøffer med friske tomater og urter
Mængde pr. portion
Kalorier
702
% Daglig værdi*
Fedt
 
45
g
69
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
16
g
Kolesterol
 
130
mg
43
%
Natrium
 
1028
mg
45
%
Kalium
 
1304
mg
37
%
Kulhydrater
 
46
g
15
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
21105
IU
422
%
Vitamin C
 
57
mg
69
%
Calcium
 
223
mg
22
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækre pizzabøffer med friske tomater og urter. Pizzabøf er er en lækker, nem og flot ret at servere. Også som gæstemad.

Pizzabøffer er en lidt anden måde at servere en hakkebøf på, og disse er blandt andet med tomater og urter.

Her anrettes en pizzabøf på en tortilla sammen med blandt andet squash, salat og creme fraiche, og det er altså en lækker ret, som du kan bruge både til hverdag og weekend.

Laver du retten om sommeren, kan du med fordel grille pizzabøfferne og squash, men de kan selvfølgelig sagtens tilberedes på en almindelig pande.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pizzabøffer

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 æg
  • 1 spsk. sennep gerne en dijon
  • salt og friskkværnet peber gerne en krydderurtesalt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 forårsløg fintsnittet
  • 4 håndfulde salat blandet, godt skyllede og slynget tør
  • 200 g tomater i forskellige farver, skåret i både/grove tern
  • 2 spsk. oregano friske oreganoblade
  • 4 tortillas
  • 1 squash skåret i skrå skiver, ca. 1½ cm. tykke
  • 2½ dl creme fraiche 9%
  • 1 fed hvidløg presset
  • ½ tsk. røget paprika
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland det hakkede oksekød godt sammen med sennep, salt, friskkværnet peber og æg, så det bliver til en smidig fars.
  • Del i 4, form til pizzabøffer og pensl dem med lidt olivenolie.
  • Steg dem på en pande eller en varm grill udenfor, til de er som ønsket.
  • Pensl squash skiverne med lidt olivenolie, krydr dem med salt og friskkværnet peber og pandesteg ellergrill dem til de får grillmærker, men så de stadig har bid.
  • Bland creme fraiche med hvidløg, røget paprika, salt og friskkværnet peber.
  • Bland de friske oreganoblade med tomaterne.
  • Lun tortillas og læg dem på hver sin tallerken.
  • Smør lidt af dressingen ud på hver og fordel salat og grillede skiver af squash.
  • Læg en pizzabøf på hver, fordel forårsløg og tomater med oregano ovenpå. Kom en lille klar dressing ovenpå hver og server dine pizzabøffer.

Næringsindhold

Pizzabøffer med friske tomater og urter
Mængde pr. portion
Kalorier
702
% Daglig værdi*
Fedt
 
45
g
69
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
16
g
Kolesterol
 
130
mg
43
%
Natrium
 
1028
mg
45
%
Kalium
 
1304
mg
37
%
Kulhydrater
 
46
g
15
%
Kostfibre
 
7
g
29
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
30
g
60
%
Vitamin A
 
21105
IU
422
%
Vitamin C
 
57
mg
69
%
Calcium
 
223
mg
22
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pizzabøffer serveres straks som de er. Det er jo et komplet måltid, og de smager super godt.

Se flere opskrifter

  • billede til pandebøf med kartoffelbåde
    Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • billede med pariserbøf
    Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • samosa med fyld af hakket oksekød og ris
    Samosa med fyld af hakket oksekød og ris
  • billede til spaghetti bolognese
    Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Marinade til lammekølle
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med whiskey sour cocktail

Whiskey sour cocktail opskrift

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

herregårds smørkage

Herregårds smørkage med vaniljecreme

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

løgsuppe med krydrede kødboller

Løgsuppe med krydrede kødboller

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

billede med ovnkartofler med citron og parmesan

Ovnkartofler med citron og parmesan

billede med fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller - opskrift på nemme boller

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required