• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Orientalsk gryderet med kylling og ris
billede med orientalsk gryderet
En lækker og velsmagende orientalsk gryderet, der serveres med ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Orientalsk gryderet med kylling og ris

Opdateret: 30. jul 2022 · Udgivet: 30. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook17PinterestMessengerEmailPrintSMS
17
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på orientalsk gryderet, der bla. laves med kylling, peberfrugt og kokosmælk. Gryderetten serveres med kogte ris.

Orientalsk gryderet er en skøn og hurtig gryderet, der kan laves på omkring 30 minutter.

Gryderetten indeholder blandt andet kylling og peberfrugt, og den laves på en dåse kokosmælk.

Dertil kommer selvfølgelig karry, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på orientalsk gryderet

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

5 fra 5 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllingebrystfileter i strimler
  • 1 stort løg hakket
  • 3 store gulerødder i skiver
  • 1 squash i tern
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 250 g champignon i skiver
  • 2 spsk. karry
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. olie
  • ½ liter vand
  • 3 spsk. brun farin
  • 4 dl ris koges som anvist
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og svits kylling og løg.
  • Tilsæt karry og lad det svitse med, hvis det brænder fast, så tilsæt evt. 1 dl vand.
  • Kom først gulerødder og squash ved og lad det svitse lidt med.
  • Tilsæt så resten af grønsagerne og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Lad det hele svitse lidt sammen inden der tilsættes ½ liter vand og kokosmælken (husk at ryste den først!).
  • Orientalsk gryderet skal nu simre i 15 minutter. Smages til med farin, salt, friskkværnet peber og saft fra en lime.

Næringsindhold

Orientalsk gryderet med kylling og ris
Mængde pr. portion
Kalorier
861
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
75
mg
25
%
Natrium
 
718
mg
31
%
Kalium
 
1535
mg
44
%
Kulhydrater
 
129
g
43
%
Kostfibre
 
10
g
42
%
Sukker
 
23
g
26
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
30407
IU
608
%
Vitamin C
 
101
mg
122
%
Calcium
 
228
mg
23
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Orientalsk gryderet serveres straks sammen med kogte ris.

Se flere opskrifter

  • et billede med kylling i karry serveret på tallerken
    Kylling i karry med sprøde grøntsager
  • et billede med boller i karry og grøntsager
    Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager
  • billede med tikka masala
    Tikka masala kylling - lækker indisk ret
  • billede med wokret med kylling og masser af grøntsager
    Wokret med kylling og masser af grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med frikadeller

Frikadeller

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce med grøn karry

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

billede brødmed naan og naan

Indisk naan - opskrift på lækkert naanbrød

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

billede med honningmarineret laks

Honningmarineret laks med citrussmag

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

rodfrugtmos

Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required