Her er de bedste opskrifter med hakket svinekød. Alt fra frikadeller til forloren hare, karbonader og mange andre farsretter med hakket svin.
Hakket svinekød er en af mest populære ingredienser i det danske køkken, og der findes mange skønner farsretter, der ofte samtidig er nemme at lave.
Her får du alle de bedste opskrifter på lækre farsretter med hakket svinekød, og det er selvfølgelig med alt fra frikadeller til karbonader og mange andre. Ofte anvendes en blanding af hakket svinekød og hakket kalvekød.
Opskrifter med hakket svinekød
Gammeldags frikadeller
En af de mest populære opskrifter er selvfølgelig på frikadeller, der jo nærmest er en grundsten i det danske køkken. Sådan laves en god frikadelle af hakket svin og kalv, men du kan også lave dellerne udelukkende af svinekød.
Karbonader
Karbonader minder måske lidt om frikadellen, men her er der nærmere tale om en hakkebøf lavet af hakket svinekød. God og nem aftensmad, som de fleste kan lide.
Krebinetter
Du skal selvfølgelig også prøve de lækre med krebinetter, der serveres med grøntsagsstuvning og kogte kartofler.
Forloren hare
Som med så mange andre farsretter, så kan du lave forloren hare med en blanding af hakket kalve- og svinekød, men du kan også bruge en ren svinefars, Her er farsen omviklet med bacon, og der er tale om endnu en elsket klassiker.
Farserede porrer
Farserede porrer er fars, der formes rundt om porrer, og her er der anvendt en blanding af hakket kalv og gris.
Boller i karry
Boller i karry lyder asiatisk, men på trods af navnet er retten faktisk pæredansk. Her med hakket kalve- og grisekød, men du kan sagtens lave kødbollerne med hakket svinekød. Denne opskrift er lidt sundere og med masser af grøntsager.
Hvidkålsrouletter
Hvidkålsrouletter er mormormad med fars pakket ind i hvidkål. En skøn ret, der kan laves med hakket grisekød - eller en blanding af kalv og svin.
Svenske kødboller
De svenske kødboller af hakket svinekød og kalvekød kender mange fra IKEA, men her er den hjemmelavede version, der bestemt ikke er dårligere. Serveres med flødesovs og kartoffelmos.
Boller i selleri
Boller i selleri er endnu en opskrift fra mormors velkendte køkken, hvor kødbollerne laves af hakket kød, altså en god fars. Enten som en blanding af kalv og svin - eller som en ren fars af hakket svinekød.