• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Mazarintærte muffins
billede med mazarintærte muffins
Skønne mazarintærte muffins, der er bagt i muffinsforme. Til sidst overtrækkes mazarinkagerne med kakaoglasur. Husk at kagerne skal sættes i en kold ovn, som derefter sættes på 180 grader varmluft. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Mazarintærte muffins

Opdateret: 27. aug 2022 · Udgivet: 27. aug 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du de bedste mazarintærte muffins. Se hvordan du nemt bager små mazarintærter i muffinsforme, som overtrækkes med kakaoglasur.

Mazarintærte muffins er en super dejlige kager, og her kan du se hvordan du laver 10 små mazarinkager i muffinsforme.

Det er ret smart, og kagerne er nemme at bage. Her kan du i øvrigt også opskriften på verdens bedste mazarinkage.

Opskrift på mazarintærte muffins

billede med mazarintærte muffins

Mazarintærte muffins

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 10 stk.

Ingredienser

  • 100 g smør blødt
  • 125 g flormelis
  • 125 marcipan
  • 2 pasteuriserede æggeblommer
  • 3 pasteuriserede æggehvider
  • 50 g kartoffelmel
  • 65 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Mazarintærte muffins laves af en rørt dej, så du skal ikke bruge el-pisker til denne opskrift. Dog kan du selvfølgelig godt piske æggehviderne med el-piskeren, men det er også ret nemt med piskeriset.
  • Kom det bløde smør op i en skål, og rør det godt rundt med en grydeske.
  • Derefter sigter du gradvist flormelis ned i smørret, og rører det sammen.
  • I en anden skål rører du marcipan og de pasteuriserede æggeblommer sammen.
  • Sammenrørt marcipan og æggeblomme kommes så ned til smør og flormelis, og det hele røres sammen, så dejen bliver glat.
  • I en tredje skål blander du kartoffelmel, hvedemel og bagepulver sammen, hvorefter det også røres ind i dejen.
  • Pisk æggehviderne helt stive, og vend dem i dejen, så mazarinkagedejen er helt samlet.
  • Med en spiseske fordeler du nu dejen i 10 muffinsforme - det passer en god skefuld i hver form.
  • Stil formene i en KOLD ovn, som du derefter skruer op på 180 grader varmluft. Det er vigtigt, at kagerne stilles i en kold ovn!!
  • Bag nu mazarinkagerne i cirka 23-25 minutter - stik i dem med en kødnål for, at mærke hvornår de er færdige. Det er de, når der ikke er dej, der hænger fast på pinden.
  • Lad kagerne køle af i to minutter, og overtræk dem derefter med kakaoglasur. Bland flormelis, kakao og en smule vand, og læg et lag på hver kage.

Næringsindhold

Mazarintærte muffins
Mængde pr. portion
Kalorier
208
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
22
mg
7
%
Natrium
 
97
mg
4
%
Kalium
 
65
mg
2
%
Kulhydrater
 
25
g
8
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
17
g
19
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
252
IU
5
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
12
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad dine mazarintærte muffins køle mere af, og træk så papiret af mazarinkagerne lige inden servering. Velbekomme.

Se flere kageopskrifter

  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med makronsnitter
    Gammeldags makronsnitter med marcipan
  • billede med sandkage
    Lækker sandkage med revet citronskal
  • billede med rugbrødslagkage
    Rugbrødslagkage - sønderjysk brødtorte

Se disse opskrifter:

  • Nøddebund med jordbær og flødeskum
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan
  • Sådan laver du frosting til dine kager
  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Jødekager - lækre småkager til jul

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart

Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

bagt kartoffelmos

Sådan laver du bagt kartoffelmos

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

billede med rabarberkage

Rabarberkage - den bedste kage med rabarber

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

laks med bacon og pasta

Laks med bacon og pasta

et billede med pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling og grøntsager

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

billede med fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst med mozzarella

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required