• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Newyorkerbyheart.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
×

Forside » Opskrifter » Kager

billede med sandkage
Nem sandkage med reven citronskal, der bages en time ved 170 grader.Sandkagen røres sammen på en bund af smør, og tilsættes skal fra en økologisk citron. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker sandkage med revet citronskal

Udgivet af Newyorker By Heart. Opdat.: 22. juni 2022

Gå til opskrift Udskriv

Hop ned i opskrift

  1. Sandkage med revet citronskal er en nem kage, der smager virkelig godt. Sandkagen røres med smør, og tilsættes skal fra en økologisk citron.
  2. Opskrift på sandkage
  3. Lækker sandkage
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter

Sandkage med revet citronskal er en nem kage, der smager virkelig godt. Sandkagen røres med smør, og tilsættes skal fra en økologisk citron.

Hvis du leder efter en nem kage til kaffen, skal du prøve denne sandkage med reven citronskal.

Sandkagen er en af de klassiske kager, der er hurtig at røre sammen.

Opskriften giver en god sandkage.

Opskrift på sandkage

billede med sandkage

Lækker sandkage

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Samlet tid: 1 t 15 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 250 g smør meget blødt
  • 250 g sukker
  • 4 æg
  • 250 g hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 citron skal fra en reven citron, økologisk

Sådan gør du
 

  • Blødgør først smør. En nem metode er, at give det kort tid i mikrobølgeovnen. Smørret skal være blødt, men det må ikke smelte.
  • Kom det i en skål, og rør det sammen med sukker, så sukkeret er opløst.
  • Rør derefter æggene i et ad gangen.
  • Hvedemel blandes med vaniljesukker og bagepulver, og kommes i en sigte. Sigt det derefter gradvist i dejen mens du rører rundt.
  • Til sidst kommer du skallen fra en økologisk citron i, og rører igen dejen godt igennem.
  • Smør en form og kom sandkagedejen i. Brug en form på ca. 1,3 liter.
  • Din sandkage bages nu i en forvarmet ovn ved 170 grader varmluft, hvor den skal have cirka en time. Stik i den med en kødnål for at mærke om den er færdigbagt.
Følg på FacebookFølg @newyorkerbyheart og få mere inspiration

Næringsindhold

Næringsindhold
Lækker sandkage
Mængde pr. portion
Kalorier
661
% Daglig værdi*
Fedt
 
37
g
57
%
Mættet fedt
 
22
g
138
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
10
g
Kolesterol
 
199
mg
66
%
Natrium
 
493
mg
21
%
Kalium
 
96
mg
3
%
Kulhydrater
 
76
g
25
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
43
g
48
%
Protein
 
9
g
18
%
Vitamin A
 
1208
IU
24
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
36
mg
4
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige sandkage køles af på en rist, så kagen ikke bliver fugtig i bunden.

Se flere lækre kageopskrifter:

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

Bananmuffins med chokolade og kokos

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

« Lækker hindbærroulade på 20 minutter
Ciabatta - sådan bager du det italienske brød »

Flere opskrifter

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

langtidsstegt flæskesteg med sprøde svær

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

billede med espresso martini drink

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

frikadeller

Frikadeller - klassisk dansk opskrift på deller

billede med rabarberkage

Rabarberkage - den bedste kage med rabarber

Læserinteraktioner

Har du noget på hjerte om opskriften? Så skriv det her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv opskriften din stemme




Primær Sidebar

Søg opskrift

Senest tilføjet

  • Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
  • Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
  • Ciabatta - sådan bager du det italienske brød
  • Lækker sandkage med revet citronskal
  • Lækker hindbærroulade på 20 minutter
  • Bananmuffins med chokolade og kokos
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
  • Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

Savner du en bestemt opskrift?

Er du på jagt efter en konkret opskrift fra Newyorker By Heart? Så send en mail til os på hej@newyorkerbyheart.dk - så finder vi hurtigt opskriften frem til dig her på siden.

Om denne side

newyorker by heart logoPå denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.