• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

billede med hindbærroulade
Verdens bedste hindbærroulade, der kan laves på blot 20 minutter. Rouladen rulles sammen med en god syltetøj eller marmelade, og så er den klar til kaffen. Du kan dog også lade rouladen hvile nogle timer, hvor den så sætter sig bedre. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker hindbærroulade på 20 minutter

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er opskriften på den bedste hindbærroulade. Rouladen rulles med syltetøj eller marmelade, og den samlede tid er kun 20 minutter.
  2. Opskrift på hindbærroulade
  3. Lækker hindbærroulade
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 2 brugere

Her er opskriften på den bedste hindbærroulade. Rouladen rulles med syltetøj eller marmelade, og den samlede tid er kun 20 minutter.

Verdens bedste hindbærroulade er en af de hurtigste kager at bage. Dejen røres hurtigt sammen, hvorefter den bages i ovnen i cirka 8-9 minutter.

Til sidst er det bare at rulle rouladen sammen med din yndlingsmarmelade eller syltetøj. Her kan du bruge lige hvad der passer dig, men til en hindbærroulade hører selvfølgelig hindbærmarmelade.

Opskriften giver en roulade, der passer til fire personer.

Opskrift på hindbærroulade

billede med hindbærroulade

Lækker hindbærroulade

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 æg
  • 130 g sukker
  • 130 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver med lidt top
  • 1 tsk. vaniljesukker med lidt top
  • 200 g hindbærmarmelade

Sådan gør du 

  • Kom æg og sukker i en skål og pisk det nu luftigt. Det tager et par minutter.
  • I en anden skål blander du hvedemel med bagepulver og vaniljesukker, og vender derefter melet ind i dejen indtil den er godt samlet og har en jævn masse. Dejen til hindbærroulade er lidt tynd i konsistensen, og sådan skal den være.
  • Beklæd en bageplade med bagepapir, og hæld dejen ud på det. Med en dejskraber kan du lige glatte den lidt ud, så du har en stor firkant, der fylder næsten hele bagepladen. Hold dog fem centimeters afstand til kanterne.
  • Bag nu dejen i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft (220 grader almindelig luft), hvor den skal have cirka 8-9 minutter. Men hold øje med den, da den ikke må blive overbagt/for mørk.
  • Tag pladen ud af ovnen.
  • Læg et andet stykke bagepapir på køkkenbordet, og drys lidt sukker ud på det. Nu lægger du oversiden på den bagte dej ned mod sukkeret, og trykker let ned. Træk derefter bagepapiret af den bagte dej.
  • Smør hindbærmarmelade eller syltetøjud over kagen. Men du kan sagtens bruge blåbær, jordbær eller andre slags syltetøj eller marmelade.
  • Rul nu forsigtigt rouladen sammen, og pres den ganske let til. Læg din hindbærroulade med samlingen nedad.

Næringsindhold

Lækker hindbærroulade
Mængde pr. portion
Kalorier
433
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
123
mg
41
%
Natrium
 
132
mg
6
%
Kalium
 
119
mg
3
%
Kulhydrater
 
93
g
31
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
58
g
64
%
Protein
 
8
g
16
%
Vitamin A
 
178
IU
4
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
34
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigbagte hindbærroulade køles lidt af, hvorefter den kan spises.

Den bliver dog endnu bedre efter nogle timer, hvor rouladen har nået at sætte sig. Så du kan med fordel bage kagen dagen før brug.

Se flere skønne kageopskrifter:

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan

Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

« Havregrynsboller - nemme morgenboller
Lækker sandkage med revet citronskal »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.