Få en lækker opskrift på bananmuffins med chokolade og kokos. Store og luftige muffins med banan, der smager himmelsk godt.
Bananmuffins med chokolade og kokos er nogle af de mest populære muffins, og dem skal du absolut prøve at bage.
Kombinationen af banan, chokolade og kokos er perfekt, og du får ca. 16 muffins med banan af denne mængde. Afhængig af hvor store du laver dem.
Opskrift på bananmuffins
Ingredienser
- 3 bananer modne
- 200 g sukker
- 2 æg
- 250 g hvedemel
- 70 g smør smeltet
- 1 nip salt
- 2½ tsk. bagepulver
- 1 vaniljestang korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
- 90 g kokosmel
- 100 g chokolade
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 180 grader alm. over- og undervarme.
- Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
- Mos bananer og hak chokoladen, kom det ned til de tørre ingredienser.
- Rør æg og smør sammen, og rør det i dejen.
- Kom dejen i muffinsforme. Fyld kun formene ca. ¾ op.
- Bag dine bananmuffins med chokolade og kokos ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Følg på FacebookFølg @newyorkerbyheart og få mere inspiration
Næringsindhold
Næringsindhold
Bananmuffins med chokolade og kokos
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.4
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
30
mg
10
%
Natrium
222
mg
10
%
Kalium
123
mg
4
%
Kulhydrater
35
g
12
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
19
g
21
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
153
IU
3
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
9
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Noter
Lad de færdigbagte bananmuffins med chokolade køle af på en rist, så de ikke bliver våde i bunden.
Muffins med banan kan sagtens fryses ned til senere brug.
Se flere lækre kageopskrifter:
Chokolademuffins med kakao og chokolade
Har du noget på hjerte om opskriften? Så skriv det her: