• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

billede med bananmuffins
Lækre bananmuffins med chokolade og kokos, der er nemme at bage. Kagerne kan fryses ned. Foto: iStock.com.

Bananmuffins med chokolade og kokos

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få en lækker opskrift på bananmuffins med chokolade og kokos. Store og luftige muffins med banan, der smager himmelsk godt.
  2. Opskrift på bananmuffins
  3. Bananmuffins med chokolade og kokos
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Hvad er muffins?
4.80 fra 5 brugere

Få en lækker opskrift på bananmuffins med chokolade og kokos. Store og luftige muffins med banan, der smager himmelsk godt.

Bananmuffins med chokolade og kokos er nogle af de mest populære muffins, og dem skal du absolut prøve at bage.

Kombinationen af banan, chokolade og kokos er perfekt, og du får ca. 16 muffins med banan af denne mængde. Afhængig af hvor store du laver dem.

Opskrift på bananmuffins

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

4.80 fra 5 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 16 stk.

Ingredienser

  • 3 bananer modne
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel
  • 70 g smør smeltet
  • 1 nip salt
  • 2½ tsk. bagepulver
  • 1 vaniljestang korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
  • 90 g kokosmel
  • 100 g chokolade

Sådan gør du 

  • Tænd din ovn på 180 grader alm. over- og undervarme.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  • Mos bananer og hak chokoladen, kom det ned til de tørre ingredienser.
  • Rør æg og smør sammen, og rør det i dejen.
  • Kom dejen i muffinsforme. Fyld kun formene ca. ¾ op.
  • Bag dine bananmuffins med chokolade og kokos ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Bananmuffins med chokolade og kokos
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.4
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
30
mg
10
%
Natrium
 
222
mg
10
%
Kalium
 
123
mg
4
%
Kulhydrater
 
35
g
12
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
19
g
21
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
153
IU
3
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
9
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de færdigbagte bananmuffins med chokolade køle af på en rist, så de ikke bliver våde i bunden.

Muffins med banan kan sagtens fryses ned til senere brug.

Hvad er muffins?

Muffins er en type amerikansk tekage, der normalt er små, runde og opdelt i portioner.

De kan være søde eller salte og fyldt med forskellige smagsvarianter, såsom chokolade, blåbær, banan, nødde eller ost.

Muffins er ofte serveret som en snacks eller et hurtigt morgenmåltid, og de er populære, fordi er nemme at spise og lette at forberede.

Muffins er lavet ved at blande en blanding af tørre og våde ingredienser sammen, typisk mel, sukker, æg, mælk og smagsstoffer, inden de bages i muffinforme.

Der er mange variationer af muffins, og nogle kan være sundere end andre, afhængigt af ingredienserne og fyldstofferne.

For eksempel, muffins lavet med havregryn, bananer og nødder kan have en højere fiber- og proteinkoncentration sammenlignet med muffins lavet med en højere koncentration af sukker og mel.

Det anbefales at vælge muffins med en balance af næringsstoffer, og undgå muffins med højt kalorieindhold og tilsætningsstoffer.

Se flere lækre kageopskrifter:

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

Makronmuffins med chokolade

« Butterdejspakker med kylling og æg
Kylling caprese med mozzarella og tomat »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

kromandens gryderet med svinemørbrad

Kromandens gryderet med svinemørbrad

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.