• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Bananmuffins med chokolade og kokos
billede med bananmuffins
Lækre bananmuffins med chokolade og kokos, der er nemme at bage. Kagerne kan fryses ned. Foto: iStock.com.

Bananmuffins med chokolade og kokos

Opdateret: 30. jan 2023 · Udgivet: 10. okt 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Få en lækker opskrift på bananmuffins med chokolade og kokos. Store og luftige muffins med banan, der smager himmelsk godt.

Bananmuffins med chokolade og kokos er nogle af de mest populære muffins, og dem skal du absolut prøve at bage.

Kombinationen af banan, chokolade og kokos er perfekt, og du får ca. 16 muffins med banan af denne mængde. Afhængig af hvor store du laver dem.

Opskrift på bananmuffins

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

4.78 fra 9 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 16 stk.

Ingredienser

  • 3 bananer modne
  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 250 g hvedemel
  • 70 g smør smeltet
  • 1 nip salt
  • 2½ tsk. bagepulver
  • 1 vaniljestang korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
  • 90 g kokosmel
  • 100 g chokolade
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd din ovn på 180 grader alm. over- og undervarme.
  • Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
  • Mos bananer og hak chokoladen, kom det ned til de tørre ingredienser.
  • Rør æg og smør sammen, og rør det i dejen.
  • Kom dejen i muffinsforme. Fyld kun formene ca. ¾ op.
  • Bag dine bananmuffins med chokolade og kokos ved 180 grader i ca. 20 minutter.

Næringsindhold

Bananmuffins med chokolade og kokos
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.4
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
30
mg
10
%
Natrium
 
222
mg
10
%
Kalium
 
123
mg
4
%
Kulhydrater
 
35
g
12
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
19
g
21
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
153
IU
3
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
9
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de færdigbagte bananmuffins med chokolade køle af på en rist, så de ikke bliver våde i bunden.

Muffins med banan kan sagtens fryses ned til senere brug.

Hvad er muffins?

Muffins er en type amerikansk tekage, der normalt er små, runde og opdelt i portioner.

De kan være søde eller salte og fyldt med forskellige smagsvarianter, såsom chokolade, blåbær, banan, nødde eller ost.

Muffins er ofte serveret som en snacks eller et hurtigt morgenmåltid, og de er populære, fordi er nemme at spise og lette at forberede.

Muffins er lavet ved at blande en blanding af tørre og våde ingredienser sammen, typisk mel, sukker, æg, mælk og smagsstoffer, inden de bages i muffinforme.

Der er mange variationer af muffins, og nogle kan være sundere end andre, afhængigt af ingredienserne og fyldstofferne.

For eksempel, muffins lavet med havregryn, bananer og nødder kan have en højere fiber- og proteinkoncentration sammenlignet med muffins lavet med en højere koncentration af sukker og mel.

Det anbefales at vælge muffins med en balance af næringsstoffer, og undgå muffins med højt kalorieindhold og tilsætningsstoffer.

Se flere lækre kageopskrifter:

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

Makronmuffins med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Nøddebund med jordbær og flødeskum
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Jødekager - lækre småkager til jul

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med blomkålsdip

Lækker blomkålsdip - dip med blomkål

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

billede med grillet and

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

billede til stegetid på and

Stegetid på and i ovn - den nemme guide til andesteg

hjemmelavet kagecreme

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

sunde havregrynskager

Sunde havregrynskager med fuldkorn

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

billede med karrysuppe

Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt

billede med gin hass

Gin Hass - opskrift på lækker mango cocktail

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

billede med bærtærte

Bærtærte med frosne eller friske bær

kærnemælksfromage opskrift

Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk

oksekødsfad med kartofler

Oksekødsfad med kartofler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required