Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bananmuffins med chokolade og kokos
[the_ad id="1609"]
4.78
fra
9
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
16
stk.
Ingredienser
▢
3
bananer
modne
▢
200
g
sukker
▢
2
æg
▢
250
g
hvedemel
▢
70
g
smør
smeltet
▢
1
nip
salt
▢
2½
tsk.
bagepulver
▢
1
vaniljestang
korn af ½ vaniljestang eller 1 tsk. vaniljesukker
▢
90
g
kokosmel
▢
100
g
chokolade
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Tænd din ovn på 180 grader alm. over- og undervarme.
Bland alle de tørre ingredienser i en skål.
Mos bananer og hak chokoladen, kom det ned til de tørre ingredienser.
Rør æg og smør sammen, og rør det i dejen.
Kom dejen i muffinsforme. Fyld kun formene ca. ¾ op.
Bag dine bananmuffins med chokolade og kokos ved 180 grader i ca. 20 minutter.
Næringsindhold
Bananmuffins med chokolade og kokos
Mængde pr. portion
Kalorier
235
% Daglig værdi*
Fedt
10
g
15
%
Mættet fedt
7
g
44
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.4
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
30
mg
10
%
Natrium
222
mg
10
%
Kalium
123
mg
4
%
Kulhydrater
35
g
12
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
19
g
21
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
153
IU
3
%
Vitamin C
2
mg
2
%
Calcium
9
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]