• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Mazarintærte med nougat
Mazarintærte med nougat
En lækker og hjemmebagt mazarintærte med nougat, der smager himmelsk godt. Tærten er nem at bage. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Mazarintærte med nougat

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på mazarintærte med nougat. En lækker tærte med marcipan og blød nougat, og den smager virkelig fremragende.

Mazarintærte med nougat er en fantastisk lækker kage, der bages med en mørdej i bunden - med fyld af en lækker mazarinmasse.

Efter bagning toppes tærten med blød nougat, og det er altså et match made in heaven.

Samtidig er mazarintærten nem at bage, så det er bare med at komme i gang nu.

Du skal bruge en tærteform på ca. 22 centimeter i diameter til denne kage.

Opskrift på mazarintærte

Mazarintærte med nougat

Mazarintærte med nougat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 8 personer

Ingredienser

  • 125 g smør koldt
  • 175 g hvedemel
  • 2 spsk. sukker
  • 1 æggeblomme

Fyld

  • 150 g smør blødt
  • 90 g sukker
  • 200 g marcipan revet
  • 1 æg
  • 1 æggehvide

Glasur

  • 100 g nougat blød, i tynde skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smuldr smør ud i hvedemelet, til det bliver en grynet konsistens.
  • Tilsæt sukker og æggeblommer, saml hurtigt dejen med hænderne. Hvis det er meget svært at samle, så tilsæt 1-2 spsk. KOLDT vand, men kun hvis det er absolut nødvendigt.
  • Læg dejen i køleskab 1 time.
  • Pisk smør og sukker rigtig godt med en el-mikser.
  • I en anden skål kommes den revne marcipan og røres sammen med det hele æg og æggehviden. Bland marcipanmassen med smør-blandingen.
  • Drys lidt mel på køkkenbordet og rul den afkølede dej ud til en cirkel, der passer til tærteformen. Tryk kanterne godt fast.
  • Hæld marcipanmassen i og bag din mazarintærte i midten af ovnen ved 200 grader i ca. 20-25 minutter.
  • Lad kagen køle lidt af og læg så tynde skiver blød nougat på, når det er smeltet, bredes det ud med en kniv. Lav evt. et mønster i det med en tandstikke. Det ser også flot ud at smelte lidt hvid chokolade, komme nogle små dryp af det på tærten og så køre igennem dem med en tandstikker.

Næringsindhold

Mazarintærte med nougat
Mængde pr. portion
Kalorier
567
% Daglig værdi*
Fedt
 
36
g
55
%
Mættet fedt
 
19
g
119
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
119
mg
40
%
Natrium
 
249
mg
11
%
Kalium
 
129
mg
4
%
Kulhydrater
 
55
g
18
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
30
g
33
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
924
IU
18
%
Vitamin C
 
0.04
mg
0
%
Calcium
 
37
mg
4
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så er din mazarintærte med nougat klar til servering, og den er jo perfekt ledsager til en god kop kaffe.

Se flere opskrifter:

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan

Mazarintærte muffins

Se disse opskrifter:

  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hasselback kartofler

Hasselback kartofler (de hasselbagte)

billede med luksus mørbradgryde

Mørbradgryde

billede med råcreme og frugtsalat

Opskrift på råcreme og frugtsalat

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

luksus råkost salat

Luksus råkost salat med hvidkål

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

hjemmelavede romkugler

Romkugler med marcipan og mørk rom

billede med græsk kylling a la souvlaki

Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas

pasta med kantareller og skinke

Pasta med kantareller og skinke

billede med bollerne

Bollerne - de bedste hjemmebagte

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required