• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

verdens bedste kokostoppe med chokolade
Verdens bedste kokostoppe med chokolade, der er super nemme at lave. Og de smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du verdens bedste kokostoppe med chokolade. En meget nem opskrift på lækre kokosmakroner, der kan laves med eller uden appelsin.
  2. Opskrift på kokostoppe
  3. Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
4.50 fra 2 brugere

Sådan laver du verdens bedste kokostoppe med chokolade. En meget nem opskrift på lækre kokosmakroner, der kan laves med eller uden appelsin.

Kokostoppe er en lille, lækker og populær kage, hvor bunden dyppes i mørk chokolade.

Kagerne kaldes også for kokosmakroner, og du kan sagtens droppe chokoladen, hvis du synes det er for meget.

Se også: Lækre kokosmuffins med kakao

Kokostoppene er her lavet med revet appelsinskal, hvilket giver dem en super skøn smag. Det kan du dog også undlade, hvis du ønsker den mere rene smag af kokos.

Opskriften giver ca. 20 stk, hvilket selvfølgelig afhænger af hvor store du laver dem.

Opskrift på kokostoppe

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

4.50 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 20 stk.

Ingredienser

  • 120 gram kokosmel
  • 90 gram sukker
  • 75 gram smør smeltet
  • 1 æg
  • 1 appelsin skal af 1 appelsin
  • 100 gram chokolade smeltet

Sådan gør du 

  • Til kokostoppe starter du med, at riste kokosmel lidt i ovnen. Men PAS PÅ!!! det bliver hurtigt (for) brunt.
  • Pisk smeltet smør og sukker godt sammen. Rør kokosmelet i og lad dejen afkøle i 5 minutter (IKKE mere) i køleskab.
  • Tilsæt æg og reven appelsinskal. Hvis massen ser lidt for våd ud (så toppe ikke kan formes) så tilsæt lidt mere kokosmel, men kun lige til massen bliver tilpas.
  • Form kokostoppe (jeg satte dem på med en dessertske og formede så toppene bagefter med fingrene) og sæt dem på bageplade.
  • Bages i en forvarmet ovn ved 200 grader over- og undervarme i 9-10 minutter
  • Køl kokostoppene af på bagerist, og dyp dem så i smeltet chokolade.

Næringsindhold

Verdens bedste kokostoppe med chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
106
% Daglig værdi*
Fedt
 
6
g
9
%
Mættet fedt
 
4
g
25
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
16
mg
5
%
Natrium
 
41
mg
2
%
Kalium
 
52
mg
1
%
Kulhydrater
 
11
g
4
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
122
IU
2
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad chokoladen stivne på dine kokostoppe, hvorefter de er klar til servering.

Du kan opbevare dem i en lufttæt beholder.

Se også: Bananmuffins med chokolade og kokos

« Kylling i karry med sprøde grøntsager
Butterfly kylling - lækker, sprød og ovnstegt »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.