• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker
billede med madpandekager
Lækre og nemme madpandekager, der kan fyldes med eks. oksekød, kylling og grøntsager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Opdateret: 21. jan 2023 · Udgivet: 16. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på madpandekager. En nem dej til lækker madpandekage, der kan fyldes med kylling, oksekød, grøntsager og meget andet.

Madpandekager er altid et sikkert hit til aftensmad, og her kan man så rundt om bordet fylde pandekager med lige det man ønsker. Og bedst kan lide.

Kom fyld på en madpandekage, rul den sammen og så er der ellers skøn aftensmad i en fart. Pandekagerne laves selvfølgelig uden sukker.

Fyldet kan være mange forskellige ting, herunder oksekød, kylling, grøntsager, laks og meget andet. Men længere nede er der konkrete forslag.

Et godt tip: Lav dine madpandekager så tynde som muligt, og du får omkring 12 stk. ud af denne opskrift. Måske lidt flere.

Opskrift på madpandekager

billede med madpandekager

Lækre madpandekager

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 12 stk.

Ingredienser

  • 300 gram hvedemel
  • 1 teske salt
  • 5 deciliter mælk
  • 4 æg
  • 4 spiseskefulde olivenolie
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvedemel og salt i en skål, og pisk derefter gradvist mælk i. Så undgår du nemmere at din pandekagedej klumper.
  • Pisk derefter æggene i dejen et ad gangen, og til sidst piskes olien i. Sæt dejen på køl i 30 minutter, eller bag dine madpandekager nu.
  • Bag nu dine madpandekager i lidt smør på en varm pande, og husk at panden skal være gennemvarm før du starter med den første madpandekage.
  • Bag pandekagerne så tynde som muligt, og hold dem evt. lune i ovnen.

Næringsindhold

Lækre madpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Madpandekager kan som fyldes med alt fra stegt kylling til røget laks, avocado, salat og meget andet.

Du kan eks lave denne opskrift, der smager forrygende godt.

Madpandekager med oksekød-/chilifyld

500 g hakket oksekød

Lidt fintsnittet hvidkål

Lidt champignon i skiver

Et stort løg i tynde skiver

3 fed hvidløg, knust og finthakket

1 squash, revet

1 bakke frisk babyspinat, godt skyllet

Lidt "Hot sweet BBQ" fra Santa Maria

Salt og friskkværnet peber

½ rød snackpeber, finthakket

Revet ost

Sådan laver du de fyldte madpandekager

Svits kødet i lidt olie, tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse med, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidkål og champignon, svits det godt igennem. Krydr med "Hot sweet BBQ" (eller hvad der nu foretrækkes).

Tilsæt squash og bland det godt rundt, inden babyspinat kommes i og varmes igennem til det falder sammen, tilsæt finthakket rød peber.

billede med madpandekager med fyld
Lækre madpandekager med fyld, og her er fyldet lagt på. Derefter rulles madpandekagerne sammen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kom fyld på dine sukkerfrie madpandekager, rul dem sammen og læg dem tæt sammen i et fad.

Kom revet ost over og sæt i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og gylden. Server madpandekagerne med en god salat til.

Se flere lækre opskrifter:

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

Opskrift på amerikanske pandekager

Se disse opskrifter:

  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

brasede kartofler

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

et billede med persillesovs

Klassisk persillesovs opskrift

billede med italiensk marengs og kyskager

Sådan laver du italiensk marengs

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

billede med cheesecake

Manhattanstyle strawberry cheesecake

billede med gastrik

Gastrik

billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

billede med panerede koteletter

Panerede koteletter med panko eller alm. rasp

Mazarintærte med nougat

Mazarintærte med nougat

billede med risengrød

Risengrød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required