• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift
billede med glaseret skinke
En lækker glaseret skinke, der koges først og derefter glaseres i ovnen med brun farin og sennep. Den glaserede skinke serveres gerne med flødekartofler eller grønlangkål. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

Del gerne opskriften:
Facebook18PinterestMessengerEmailPrintSMS
18
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på kogt glaseret skinke i ovn. Her koges skinken først, inden den nemt glaseres i ovnen med sennep og brun farin.

Glaseret skinke er en populær ret til aftensmad, gæstemad eller til jul, hvor den går som en lækker juleskinke.

Her får du en nem opskrift, hvor skinken koges først, og derefter glaseres i ovnen med sennep og brun farin.

Opskriften er beregnet til fire personer, men har du en rest tilbage, så er tynde skiver skinke fremragende som pålæg til din frokost.

Opskrift på glaseret skinke

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn

4.67 fra 6 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1200 g skinke
  • 3 spsk. brun farin
  • 1 spsk. sennep
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med at koge din skinke i usaltet vand. Kogetiden for sådan en skinke her på 1,2 kilo er ca. 40 minutter, hvor skinken er dækket af vand. Lad derefter skinken trække i vandet i ca. 15 minutter. Husk at fjerne et evt. net om skinken inden kogning.
  • Varm din ovn op til 200 °C varmluft.
  • Tag skinken op af vandet, og rids oversiden i ruder.
  • Brun farin og sennep røres sammen.
  • Skinken smøres nu grundigt med glasering, og lægges derefter i et ovnfast fad med bagepapir.
  • Glaseret skinke laves nu færdig i ovnen, hvor den skal have ca. 12 minutter midt i ovnen. Måske et par minutter mere. Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid på skinken. Hold øje med den glaserede skinke, så den ikke bliver for mørk!

Næringsindhold

Kogt glaseret skinke i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
307
% Daglig værdi*
Fedt
 
13
g
20
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
123
mg
41
%
Natrium
 
183
mg
8
%
Kalium
 
642
mg
18
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
0.2
g
1
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
36
g
72
%
Vitamin A
 
14
IU
0
%
Vitamin C
 
1
mg
1
%
Calcium
 
35
mg
4
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

En glaseret skinke kan med fordel hvile i 10 minutter inden udskæring, og tilbehør til den glaserede skinke kan være flødekartofler eller grønlangkål.

Se flere opskrifter

  • et billede med koteletter i fad
    Koteletter i fad med grønsager og ris
  • billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
    Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
  • billede med sammenkogt ret med skinkekød
    Sammenkogt ret med skinkekød
  • glaseret hamburgerryg
    Sådan laver du glaseret hamburgerryg

Se disse opskrifter:

  • Samosa med fyld af hakket oksekød og ris
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Pizzabøffer med friske tomater og urter

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

stegt rødkål med valnødder og tranebær

Stegt rødkål med valnødder og tranebær

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede med dark and stormy cocktail

Sådan laver du Dark and Stormy drink

billede med sydamerikansk chiligryde

Sydamerikansk chiligryde med oksekød

billede med rabarbersaft

Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

grønne bønner kogetid

Sådan koger du grønne bønner

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required