• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Hakket oksekød med spinat og champignon
hakket oksekød med spinat og champignon
Hakket oksekød med spinat og champignon laves nemt i et fald i ovnen. og serveres med kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hakket oksekød med spinat og champignon

Opdateret: 11. maj 2023 · Udgivet: 11. maj 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på hakket oksekød med spinat og champignon. En lækker hverdagsret, der nemt og hurtigt laves i et fad i ovnen.

Hakket oksekød med spinat og champignon er en virkelig lækker ret til aftensmad, og den er både rimelig nem og hurtig at tilberede.

Du skal blandt andet bruge frossen spinat og lidt chili, men mængderne kan varieres efter egen smag og behag.

Se også: Hvidkålsgratin med hakket oksekød

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan vælge at servere kogte ris til. Dette er dog ikke nødvendigt, at oksekøds- og spinatretten godt kan stå alene.

Opskrift på hakket oksekød med spinat

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 spiseskefulde olivenolie til stegning
  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 0,5 chili rød chilipeber, udkernet og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 teskefulde oregano tørret
  • 250 gram champignon skåret i små stykker
  • 600 gram spinat frossen, optøet og hakket groft
  • 2 deciliter creme fraiche
  • 2 håndfulde mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til hakket oksekød med spinat starter du med, at varme olie op i en gryde, og derefter sautere løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt hakket oksekød og lad det svitse med til det har fået farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og chili, vend det hele godt rundt, lad det stege i et par minutter.
  • Tilsæt champignon og lad dem stege med i et par minutter og derefter spinat, salt og friskkværnet peber.
  • Lad det simre i ca. 15 minutter, inden creme fraiche tilsættes og det smages til.
  • Hæld det i et ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 15 minutter.
  • Tag fadet ud og drys med ost, sæt i ovnen igen og giv det yderligere 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Hakket oksekød med spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
582
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
109
mg
36
%
Natrium
 
983
mg
43
%
Kalium
 
1460
mg
42
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
14270
IU
285
%
Vitamin C
 
49
mg
59
%
Calcium
 
326
mg
33
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hakket oksekød med spinat og champignon serveres med kogte ris.

Retten kan i øvrigt sagtens serveres uden ris, men her skal der så et stykke brød til. Eventuelt noget hjemmebagt ciabattabrød.

Se også: Opskrifter med hakket oksekød

Se disse opskrifter:

  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kyllingelasagne

Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling

et billede med pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling og grøntsager

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

billede med mormor boller

Boller

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

billede med bagt blomkålssalat

Bagt blomkålssalat med lækker dressing

billede til kyllingefilet i ovn

Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede med broccolisalat

Broccolisalat med feta og lækker dressing

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required