• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Hakket oksekød med spinat og champignon
hakket oksekød med spinat og champignon
Hakket oksekød med spinat og champignon laves nemt i et fald i ovnen. og serveres med kogte ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hakket oksekød med spinat og champignon

Opdateret: 11. maj 2023 · Udgivet: 11. maj 2023 af Newyorker By Heart ·

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 spiseskefulde olivenolie til stegning
  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 0,5 chili rød chilipeber, udkernet og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 teskefulde oregano tørret
  • 250 gram champignon skåret i små stykker
  • 600 gram spinat frossen, optøet og hakket groft
  • 2 deciliter creme fraiche
  • 2 håndfulde mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til hakket oksekød med spinat starter du med, at varme olie op i en gryde, og derefter sautere løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt hakket oksekød og lad det svitse med til det har fået farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og chili, vend det hele godt rundt, lad det stege i et par minutter.
  • Tilsæt champignon og lad dem stege med i et par minutter og derefter spinat, salt og friskkværnet peber.
  • Lad det simre i ca. 15 minutter, inden creme fraiche tilsættes og det smages til.
  • Hæld det i et ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 15 minutter.
  • Tag fadet ud og drys med ost, sæt i ovnen igen og giv det yderligere 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Hakket oksekød med spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
582
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
109
mg
36
%
Natrium
 
983
mg
43
%
Kalium
 
1460
mg
42
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
14270
IU
285
%
Vitamin C
 
49
mg
59
%
Calcium
 
326
mg
33
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på hakket oksekød med spinat og champignon. En lækker hverdagsret, der nemt og hurtigt laves i et fad i ovnen.

Hakket oksekød med spinat og champignon er en virkelig lækker ret til aftensmad, og den er både rimelig nem og hurtig at tilberede.

Du skal blandt andet bruge frossen spinat og lidt chili, men mængderne kan varieres efter egen smag og behag.

Se også: Hvidkålsgratin med hakket oksekød

Opskriften er beregnet til fire personer, og du kan vælge at servere kogte ris til. Dette er dog ikke nødvendigt, at oksekøds- og spinatretten godt kan stå alene.

Opskrift på hakket oksekød med spinat

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 gram hakket oksekød
  • 2 spiseskefulde olivenolie til stegning
  • 1 løg hakket
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 0,5 chili rød chilipeber, udkernet og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 teskefulde oregano tørret
  • 250 gram champignon skåret i små stykker
  • 600 gram spinat frossen, optøet og hakket groft
  • 2 deciliter creme fraiche
  • 2 håndfulde mozzarella revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til hakket oksekød med spinat starter du med, at varme olie op i en gryde, og derefter sautere løg til de bliver bløde og gennemsigtige.
  • Tilsæt hakket oksekød og lad det svitse med til det har fået farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt hvidløg, oregano og chili, vend det hele godt rundt, lad det stege i et par minutter.
  • Tilsæt champignon og lad dem stege med i et par minutter og derefter spinat, salt og friskkværnet peber.
  • Lad det simre i ca. 15 minutter, inden creme fraiche tilsættes og det smages til.
  • Hæld det i et ovnfast fad og sæt i en 200 grader varm ovn (varmluft) i 15 minutter.
  • Tag fadet ud og drys med ost, sæt i ovnen igen og giv det yderligere 15 minutter ved 200 grader varmluft.

Næringsindhold

Hakket oksekød med spinat
Mængde pr. portion
Kalorier
582
% Daglig værdi*
Fedt
 
44
g
68
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
109
mg
36
%
Natrium
 
983
mg
43
%
Kalium
 
1460
mg
42
%
Kulhydrater
 
14
g
5
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
5
g
6
%
Protein
 
35
g
70
%
Vitamin A
 
14270
IU
285
%
Vitamin C
 
49
mg
59
%
Calcium
 
326
mg
33
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hakket oksekød med spinat og champignon serveres med kogte ris.

Retten kan i øvrigt sagtens serveres uden ris, men her skal der så et stykke brød til. Eventuelt noget hjemmebagt ciabattabrød.

Se også: Opskrifter med hakket oksekød

Se disse opskrifter:

  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg i ovn med lækker sovs

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

billede med saltindbagt svinemørbrad

Saltindbagt svinemørbrad - mørbrad i saltdej

billede med hjemmelavet aioli

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

et billede med whiskysauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

billede af ribbensteg med sprøde svær

Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required