• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Gulerodssalat med bolsjebeder
gulerodssalat med bolsjebeder
En nem og sund gulerodssalat med bolsjebeder, som ikke tager lang tid at lave. Kan serveres som salat til mange retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Gulerodssalat med bolsjebeder

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE

Lav en lækker gulerodssalat med bolsjebeder. En nem opskrift, der både er sund og hurtig at lave, og så er den god som salat til mange retter.

Gulerodssalat med bolsjebeder er en både flot og meget nem salat, hvor de stribede beder virkelig kommer til sin ret.

Salaten laves med bånd af gulerod og bolsjebeder, og de vendes med en lækker dressing.

Se også: Spidskålssalat med ærter og dressing

Opskriften er beregnet til fire personer, og mængderne kan sagtens varieres.

Opskrift på gulerodssalat

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

5 fra 1 bruger
Print Pin Kom i gang med opskriften
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Gulerodssalat

  • 3 bolsjebeder skåret i tynde skiver, gerne på et mandolinjern
  • 5 gulerødder gerne i forskellige farver, skæret i bånd med en kartoffelskræller
  • 3 spsk feta smuldret

Dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • flagesalt
  • friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til guleordssalat med bolsjebeder starter du med, at pisk ingredienserne til dressingen sammen. Husk at smage til med salt og peber.
  • Bland bolsjebeder og gulerødder sammen, dryp med dressingen og vend det godt rundt, så det lægger sig om grøntsagerne.
  • Drys gulerodssalaten med smuldret feta.

Næringsindhold

Gulerodssalat med bolsjebeder
Mængde pr. portion
Kalorier
184
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
837
mg
36
%
Kalium
 
442
mg
13
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
12812
IU
256
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
99
mg
10
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Gulerodssalat med bolsjebeder serveres straks, og du kan blandt andet bruge den som alternativt tilbehør/salat til frikadeller eller en forloren hare.

Se også: Broccolisalat med feta og lækker dressing

Se disse opskrifter:

  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Lækker melonsalat med pinjekerner

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

Ingredienser

Gulerodssalat
  • 3 bolsjebeder (skåret i tynde skiver, gerne på et mandolinjern)
  • 5 gulerødder (gerne i forskellige farver, skæret i bånd med en kartoffelskræller)
  • 3 spsk feta (smuldret)
Dressing
  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • flagesalt
  • friskkværnet peber
1
Til guleordssalat med bolsjebeder starter du med, at pisk ingredienserne til dressingen sammen. Husk at smage til med salt og peber.
2
Bland bolsjebeder og gulerødder sammen, dryp med dressingen og vend det godt rundt, så det lægger sig om grøntsagerne.
3
Drys gulerodssalaten med smuldret feta.

Håber du kunne lide opskriften. Giv den gerne din vurdering.

trin 1 of 3