• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Gulerodssalat med bolsjebeder
gulerodssalat med bolsjebeder
En nem og sund gulerodssalat med bolsjebeder, som ikke tager lang tid at lave. Kan serveres som salat til mange retter. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Gulerodssalat med bolsjebeder

Opdateret: 22. sep 2023 · Udgivet: 22. sep 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker gulerodssalat med bolsjebeder. En nem opskrift, der både er sund og hurtig at lave, og så er den god som salat til mange retter.

Gulerodssalat med bolsjebeder er en både flot og meget nem salat, hvor de stribede beder virkelig kommer til sin ret.

Salaten laves med bånd af gulerod og bolsjebeder, og de vendes med en lækker dressing.

Se også: Spidskålssalat med ærter og dressing

Opskriften er beregnet til fire personer, og mængderne kan sagtens varieres.

Opskrift på gulerodssalat

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Gulerodssalat

  • 3 bolsjebeder skåret i tynde skiver, gerne på et mandolinjern
  • 5 gulerødder gerne i forskellige farver, skæret i bånd med en kartoffelskræller
  • 3 spsk feta smuldret

Dressing

  • 3 spsk. olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk dijonsennep
  • flagesalt
  • friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til guleordssalat med bolsjebeder starter du med, at pisk ingredienserne til dressingen sammen. Husk at smage til med salt og peber.
  • Bland bolsjebeder og gulerødder sammen, dryp med dressingen og vend det godt rundt, så det lægger sig om grøntsagerne.
  • Drys gulerodssalaten med smuldret feta.

Næringsindhold

Gulerodssalat med bolsjebeder
Mængde pr. portion
Kalorier
184
% Daglig værdi*
Fedt
 
14
g
22
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.04
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
837
mg
36
%
Kalium
 
442
mg
13
%
Kulhydrater
 
13
g
4
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
7
g
8
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
12812
IU
256
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
99
mg
10
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Tips

Gulerodssalat med bolsjebeder serveres straks, og du kan blandt andet bruge den som alternativt tilbehør/salat til frikadeller eller en forloren hare.

Se også: Broccolisalat med feta og lækker dressing

Se disse opskrifter:

  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Salat med kylling, druer og valnødder
  • Lækker melonsalat med pinjekerner

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kartoffelroulade

Lækker kartoffelroulade med persillepesto

billede til amerikanske pandekager opskrift

Amerikanske pandekager

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

billede med rødbedesuppe

Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj 

billede til spaghetti med mørbrad

Spaghetti med mørbrad og bacon

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required