Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Gulerodssalat med bolsjebeder
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Gulerodssalat
▢
3
bolsjebeder
skåret i tynde skiver, gerne på et mandolinjern
▢
5
gulerødder
gerne i forskellige farver, skæret i bånd med en kartoffelskræller
▢
3
spsk
feta
smuldret
Dressing
▢
3
spsk.
olivenolie
▢
2
spsk
æblecidereddike
▢
1
tsk
dijonsennep
▢
flagesalt
▢
friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til guleordssalat med bolsjebeder starter du med, at pisk ingredienserne til dressingen sammen. Husk at smage til med salt og peber.
Bland bolsjebeder og gulerødder sammen, dryp med dressingen og vend det godt rundt, så det lægger sig om grøntsagerne.
Drys gulerodssalaten med smuldret feta.
Næringsindhold
Gulerodssalat med bolsjebeder
Mængde pr. portion
Kalorier
184
% Daglig værdi*
Fedt
14
g
22
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.04
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
7
g
Kolesterol
11
mg
4
%
Natrium
837
mg
36
%
Kalium
442
mg
13
%
Kulhydrater
13
g
4
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
7
g
8
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
12812
IU
256
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
99
mg
10
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]