• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"
billede med guf guf kage
Den lækre guf guf kage med kokos, og kagen er også kendt som "den du ved nok" kagen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

Opdateret: 6. jan 2023 · Udgivet: 10. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på en lækker guf guf kage. Den populære kage er også kendt som "den du ved nok" kage, og den smager fantastisk.

Guf guf kage er en virkelig lækker og populær kage, der også er kendt som "den du ved nok"-kage.

En skøn kage med kokostopping, der er god som kollegakage, klassens time kage og i det hele taget en kage, når det er kagetid. Og det er det jo ofte.

Opskrift på guf guf kage

billede med guf guf kage

Guf guf kage - den du ved nok

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 10 minutter min
Servings: 8 personer

Ingredienser

Guf guf kage

  • 4 æg
  • 4 dl sukker jeg brugte knap 3 dl
  • 4 dl hvedemel
  • 4 spsk. kakao
  • 4 tsk. vaniljesukker
  • 4 tsk. bagepulver
  • 2 dl mælk
  • 250 g smør smeltet

Topping med kokos

  • 120 g smør
  • 1 dl kaffe stærk
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 3 spsk. kakao
  • 3½ dl flormelis jeg brugte 2½
  • 4 dl kokosmel
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dej til guf guf kage: Sukker og æg piskes lysegult og skummende.
  • Hvedemel, kakao, vanilje og bagepulver blandes og sigtes i ægge-blandingen skiftevis med mælken.
  • Til sidst røres det smeltede smør i og dejen hældes i en smurt eller bagepapir beklædt bradepande og bages i 35-40 minutter ved 175 grader.
  • Imens laves glasur til din "den du ved nok" kage: Alle ingredienser blandes i en gryde og smeltes ved lav varme og under omrøring.
  • Når din guf guf kage er bagt, tages kagen ud og mens den stadig er varm prikkes den over det hele med en gaffel.
  • Glasuren hældes over og bredes ud på kagen.

Næringsindhold

Guf guf kage - den du ved nok
Mængde pr. portion
Kalorier
1158
% Daglig værdi*
Fedt
 
49
g
75
%
Mættet fedt
 
32
g
200
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
184
mg
61
%
Natrium
 
994
mg
43
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
167
g
56
%
Kostfibre
 
21
g
88
%
Sukker
 
101
g
112
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
1315
IU
26
%
Calcium
 
68
mg
7
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigbagte guf guf kage - eller den du ved nok kage - køles af.

Kagen holder fint nogle dage - hvis du da ikke har spist den inden.

Se flere kageopskrifter

  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst
    Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen
    Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen
  • billede med mazarinkage
    Verdens bedste mazarinkage med kartofler og marcipan

Se disse opskrifter:

  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Nøddebund med jordbær og flødeskum
  • Store Daim muffins med banan
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med grove flutes

Grove flutes - koldhævet groft flute

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat

billede med one pot pasta

One pot pasta - verdens nemmeste pastaret

billede med squashfrikadeller

Verdens bedste squashfrikadeller

billede med mos af søde kartofler

Mos af søde kartofler - den nemme opskrift

billede til agurkesalat opskrift

Hjemmelavet agurkesalat - opskrift på syltede agurker

Tunmousse a la Newyorkerbyheart

Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

billede med vietnamesiske forårsruller

Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required