• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur er en virkelig lækker banankage, der smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Opdateret: 6. dec 2022 · Udgivet: 6. dec 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på bradepandekage med banan og karamelglasur. En virkelig lækker banankage med den meget lækre karamelglasur på toppen.

Du skal helt sikkert prøve denne lækre bradepandekage med karamelglasur, for den er himmelsk god.

Det er en nem banankage med karamelglasur, der er hurtig at røre sammen, og derefter bages den i bradepande i ovnen.

Der er nok til otte personer i kagen, så det er bare med at komme i gang.

Opskrift på bradepandekage med banan

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 8 personer

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 bananer
  • 1 dl mælk

Glasur

  • 75 g smør
  • 50 g brun farin
  • ¼ dl mælk
  • 100 g flormelis
  • ½ tsk. vaniljesukker
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt.
  • De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken.
  • Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm.
  • Sæt din bradepandekage med banan i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.
  • Glasur: Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vaniliesukker i.
  • Fordel den lækre karamelglasur på din banankage.

Næringsindhold

Bradepandekage med banan og karamelglasur
Mængde pr. portion
Kalorier
538
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
103
mg
34
%
Natrium
 
625
mg
27
%
Kalium
 
250
mg
7
%
Kulhydrater
 
75
g
25
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
44
g
49
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
816
IU
16
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
45
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du kan med fordel lade din bradepandekage med karamelglasur køle af inden servering.

Banankagen kan sagtens fryses ned til senere brug, og den er virkelig god som kollegakage eller andre lejligheder, hvor du skal have en lækker kage med.

Se flere kageopskrifter

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med chokolademuffins
    Chokolademuffins med kakao og chokolade
  • banankage med chokolade
    Lækker banankage med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Store Daim muffins med banan
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel
  • Jødekager - lækre småkager til jul

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede med grove flutes

Grove flutes - koldhævet groft flute

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede til belgiske vafler

Belgiske vafler - den bedste opskrift

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede til ovnbagte kartofler med majsmel

Ovnbagte kartofler med majsmel

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

laksespyd med squash

Laksespyd med squash og lækker salsa

et billede med chateaubriand

Chateaubriand - fransk bøf af oksemørbrad

billede til brunede kartofler i ovn

Opskrift på brunede kartofler i ovn

spidskålssalat

Spidskålssalat med ærter og dressing

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required