Her er en god opskrift på bradepandekage med banan og karamelglasur. En virkelig lækker banankage med den meget lækre karamelglasur på toppen.
Du skal helt sikkert prøve denne lækre bradepandekage med karamelglasur, for den er himmelsk god.
Det er en nem banankage med karamelglasur, der er hurtig at røre sammen, og derefter bages den i bradepande i ovnen.
Der er nok til otte personer i kagen, så det er bare med at komme i gang.
Opskrift på bradepandekage med banan

Ingredienser
- 150 g smør
- 150 g sukker
- 2 æg
- 275 g hvedemel
- 2 tsk. bagepulver
- ½ tsk. salt
- 2 tsk. vaniljesukker
- 3 bananer
- 1 dl mælk
Glasur
- 75 g smør
- 50 g brun farin
- ¼ dl mælk
- 100 g flormelis
- ½ tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt.
- De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken.
- Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm.
- Sæt din bradepandekage med banan i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.
- Glasur: Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vaniliesukker i.
- Fordel den lækre karamelglasur på din banankage.
Næringsindhold
Noter
Du kan med fordel lade din bradepandekage med karamelglasur køle af inden servering.
Banankagen kan sagtens fryses ned til senere brug, og den er virkelig god som kollegakage eller andre lejligheder, hvor du skal have en lækker kage med.
Kom med din kommentar