• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

Bradepandekage med banan og karamelglasur
Bradepandekage med banan og karamelglasur er en virkelig lækker banankage, der smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er en god opskrift på bradepandekage med banan og karamelglasur. En virkelig lækker banankage med den meget lækre karamelglasur på toppen.
  2. Opskrift på bradepandekage med banan
  3. Bradepandekage med banan og karamelglasur
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere kageopskrifter
5 fra 2 brugere

Her er en god opskrift på bradepandekage med banan og karamelglasur. En virkelig lækker banankage med den meget lækre karamelglasur på toppen.

Du skal helt sikkert prøve denne lækre bradepandekage med karamelglasur, for den er himmelsk god.

Det er en nem banankage med karamelglasur, der er hurtig at røre sammen, og derefter bages den i bradepande i ovnen.

Der er nok til otte personer i kagen, så det er bare med at komme i gang.

Opskrift på bradepandekage med banan

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 2 æg
  • 275 g hvedemel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 3 bananer
  • 1 dl mælk

Glasur

  • 75 g smør
  • 50 g brun farin
  • ¼ dl mælk
  • 100 g flormelis
  • ½ tsk. vaniljesukker

Sådan gør du 

  • Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt.
  • De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken.
  • Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm.
  • Sæt din bradepandekage med banan i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.
  • Glasur: Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vaniliesukker i.
  • Fordel den lækre karamelglasur på din banankage.

Næringsindhold

Bradepandekage med banan og karamelglasur
Mængde pr. portion
Kalorier
538
% Daglig værdi*
Fedt
 
25
g
38
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
103
mg
34
%
Natrium
 
625
mg
27
%
Kalium
 
250
mg
7
%
Kulhydrater
 
75
g
25
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
44
g
49
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
816
IU
16
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
45
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du kan med fordel lade din bradepandekage med karamelglasur køle af inden servering.

Banankagen kan sagtens fryses ned til senere brug, og den er virkelig god som kollegakage eller andre lejligheder, hvor du skal have en lækker kage med.

Se flere kageopskrifter

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • billede med chokolademuffins
    Chokolademuffins med kakao og chokolade
  • banankage med chokolade
    Lækker banankage med chokolade
  • et billede med chokoladekage
    Verdens bedste chokoladekage opskrift
« Lasagneruller med spinat og ricotta
Stegt blomkål med parmesan og bacon »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

billede til langtidsstegt flæskesteg

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

billede til æggekage i ovn

Æggekage i ovn med bacon og tomat

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.