Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bradepandekage med banan og karamelglasur
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
8
personer
Ingredienser
▢
150
g
smør
▢
150
g
sukker
▢
2
æg
▢
275
g
hvedemel
▢
2
tsk.
bagepulver
▢
½
tsk.
salt
▢
2
tsk.
vaniljesukker
▢
3
bananer
▢
1
dl
mælk
Glasur
▢
75
g
smør
▢
50
g
brun farin
▢
¼
dl
mælk
▢
100
g
flormelis
▢
½
tsk.
vaniljesukker
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Rør smør og sukker hvidt, tilsæt æg og pisk rigtig godt.
De tørre ingredienser blandes og røres i dejen skiftevis med de moste bananer og mælken.
Hældes i en bradepande på ca. 20 x 30 cm.
Sæt din bradepandekage med banan i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 45 minutter.
Glasur: Smør, brun farin og mælk varmes langsomt op til det koger. Tages af varmen og så røres flormelis og vaniliesukker i.
Fordel den lækre karamelglasur på din banankage.
Næringsindhold
Bradepandekage med banan og karamelglasur
Mængde pr. portion
Kalorier
538
% Daglig værdi*
Fedt
25
g
38
%
Mættet fedt
15
g
94
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
103
mg
34
%
Natrium
625
mg
27
%
Kalium
250
mg
7
%
Kulhydrater
75
g
25
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
44
g
49
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
816
IU
16
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
45
mg
5
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]