• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade
billede med grillet oksecuvette
En lækker og grillet oksecuvette, der er tilberedt med en velsmagende citron- og hvidløgsmarinade. Gril oksecuvetten til en kernetemperatur på ca. 58-60 grader. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Opskrift på grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade, der smager himmelsk godt. En god og nem måde at grille en cuvettesteg på.

Lav en lækker og grillet oksecuvette med en skøn citron- og hvidløgsmarinade med denne opskrift.

Oksecuvetten grilles ved indirekte varme ved ca. 200 grader i grillen, og du kan med fordel anvende et stegetermometer.

Tag cuvettestegen ud af grillen, når den har nået en kernetemperatur på ca. 58 grader, hvor du stadig har en rosa cuvette.

Opskrift på grillet oksecuvette

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 15 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 oksecuvette på ca. 1 kilo
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 citron revet skal af en citron
  • 8 fed hvidløg det er jo en hvidløgsmarinade, pressede hvidløgsfed
  • Lidt rosmarin timian og oregano, efter hvad du synes
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland alle ingredienser til din citron- og hvidløgsmarinade, og rids cuvettestegen i tern.
  • Gnid marinaden godt ind i kødet - over det hele - og vær sikker på at det er gnedet godt ind i kødet.
  • Dæk det til og lad det stå mindst en time inden det skal grilles, men gerne tre timer.
  • Drys med salt og kom dem på over inddirekte varme.
  • Husk en drypbakke under, jeg lavede en med oksebouillon, gulerod i grove stykker, frisk rosmarin, løg og hvidløg. Det kan du bruge til en god sovs.
  • Grillet oksecuvette skal have ca. 40-50 minutter, afhængig af varmen i grillen.
  • Tag oksecuvetten af ved en kernetemperatur på ca. 58 grader, hvor den stadig er rosa.

Næringsindhold

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade
Mængde pr. portion
Kalorier
529
% Daglig værdi*
Fedt
 
36
g
55
%
Mættet fedt
 
13
g
81
%
Transfedt
 
2
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
173
mg
58
%
Natrium
 
786
mg
34
%
Kalium
 
864
mg
25
%
Kulhydrater
 
4
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.3
g
0
%
Protein
 
49
g
98
%
Vitamin A
 
77
IU
2
%
Vitamin C
 
7
mg
8
%
Calcium
 
72
mg
7
%
Jern
 
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet oksecuvette tages af grillen og pakkes straks ind i sølvpapir.

Her må stegen gerne hvile i 15-20 minutter inden udskæring.

Se flere lækre grillopskrifter:

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber
  • Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
  • Lækker pølsemix med kartoffelmos
  • Ristet brød med krydderurtecreme og laks
  • Hjemmelavet rabarberkompot i ovn

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

billede til gammeldags oksekødssuppe

Gammeldags oksekødssuppe på ben og kød

billede med aspargessalat

Nem aspargessalat med grønne asparges

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

billede med Kylling Cordon Bleu med asparges

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

billede til hjemmebagte rugkiks

Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med havregrynskugler

Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad med spaghetti

et billede med et stykke fynsk brunsviger kage

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

squashlasagne

Squashlasagne - sund lasagne uden kød

billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required