Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Grill
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
oksecuvette
på ca. 1 kilo
▢
2
spsk.
olivenolie
▢
1
citron
revet skal af en citron
▢
8
fed
hvidløg
det er jo en hvidløgsmarinade, pressede hvidløgsfed
▢
Lidt
rosmarin
timian og oregano, efter hvad du synes
▢
salt og friskkværnet peber
gerne flagesalt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland alle ingredienser til din citron- og hvidløgsmarinade, og rids cuvettestegen i tern.
Gnid marinaden godt ind i kødet - over det hele - og vær sikker på at det er gnedet godt ind i kødet.
Dæk det til og lad det stå mindst en time inden det skal grilles, men gerne tre timer.
Drys med salt og kom dem på over inddirekte varme.
Husk en drypbakke under, jeg lavede en med oksebouillon, gulerod i grove stykker, frisk rosmarin, løg og hvidløg. Det kan du bruge til en god sovs.
Grillet oksecuvette skal have ca. 40-50 minutter, afhængig af varmen i grillen.
Tag oksecuvetten af ved en kernetemperatur på ca. 58 grader, hvor den stadig er rosa.
Næringsindhold
Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade
Mængde pr. portion
Kalorier
529
% Daglig værdi*
Fedt
36
g
55
%
Mættet fedt
13
g
81
%
Transfedt
2
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
19
g
Kolesterol
173
mg
58
%
Natrium
786
mg
34
%
Kalium
864
mg
25
%
Kulhydrater
4
g
1
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
0.3
g
0
%
Protein
49
g
98
%
Vitamin A
77
IU
2
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
72
mg
7
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]