• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet kyllingebryst med paprika marinade
billede med grillet kyllingebryst
Grillet kyllingebryst er nem mad, og her får du en opskrift med hjemmelavet marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst skal grilles i cirka 10 minutter ved direkte varme. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Grillet kyllingebryst er hurtig mad, og her får du en opskrift med marinade med paprika og karrypasta. Kyllingebryst grilles i ca. 10 min.

Grillet kyllingebryst er både lækkert og nemt på en gasgrill, og tager ingen tid at lave.

Den hjemmelavede marinade giver kødet en fantastisk smag, og hvis du ønsker det endnu mere stærkt, ja så tilsætter du bare lidt mere karrypasta. eller et drys chili.

Opskriften er til fire personer.

Opskrift på grillet kyllingebryst

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stykker kyllingebryst

Hjemmelavet marinade til kylling

  • 4 spiseskefulde olivenolie
  • 2 teskefulde paprika
  • 1 teskefuld løgpulver
  • 1 teskefuld hvidløgssalt
  • 1 teskefuld rød karrypasta
  • 1 teskefuld brun farin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Du starter med at lave den gode marinade til grillet kyllingebryst. Blandt alle ingredienserne i en lille skål, og pisk det godt sammen med en ske eller gaffel.
  • Pisk det så længe at din marinade bliver ensartet - det tager 2-3 minutter og er ikke svært.
  • Fjern eventuelle urenheder fra de fire stykker kyllingebryst, og læg dem i en skål.
  • Hæld din hjemmelavede marinade over, og vend kødet godt rundt, så du får marinaden godt fordelt på kyllingekødet. Lad det stå og trække et kvarters tid.
  • Imens kan du tænde din gasgrill op, og jeg har her grillet kyllingebryst i en Weber Q3200 gasgrill. Men du kan selvfølgelig også bruge en almindelig kuglegrill. Eller stege dem på en pande ved jævn varme.
  • Du griller kyllingebryst ved direkte varme, og derfor skal du tænde begge brændere.
  • Varm gasgrillen godt igennem ved fuld styrke, og skru ned når den er oppe på 250 grader. Så kan du roligt sætte varmen ned til laveste blus.
  • Tag en skål med lidt olivenolie, dyp et stykke køkkenrulle i olien, og tør risten af.
  • Læg nu kyllingebryst på risten, og luk låget. Grilltiden er fem minutter på hver side - ialt 10 minutter. Grill kyllingebryst to minutter på hver side - hver gang med låget lukket.
  • Og vend så med et minuts mellemrum derefter indtil de samlet har fået fem minutter på hver side. Lad kødet hvile et par minutter før servering.

Næringsindhold

Grillet kyllingebryst med paprika marinade
Mængde pr. portion
Kalorier
150
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet kyllingebryst serveres straks, og gerne sammen med en lækker spidskålsalat.

Du kan også servere kyllingefileterne med grillede kartofler.

Se flere lækre grillopskrifter:

Sådan laver du grillet kylling på dåse

Grillet svinemørbrad med spicy rub

Grillet culottesteg - sådan steges en culotte i grill

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Herregårdskage - kendt som sølvkage
  • Opskrift på Lagkagehusets kanelstang
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required