• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Forretter » Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
En skøn amerikansk rejecocktail med cocktailsovs, der er nem at lave som forret eller snack. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her finder du en nem opskrift på amerikansk rejecocktail med cocktailsovs. En lækker rejecocktail, der er en himmelsk god forret eller snack.

Amerikansk rejecocktail er en skøn måde at lave rejecocktail på. Her anvendes store rejer, og den medfølgende cocktailsovs er både sød, lidt syrlig og stærk, hvilket spiller godt sammen med de milde tigerrejer.

Så denne fantastiske forret skal du ikke snyde dig selv for. Bemærk, at opskriften er beregnet til tre personer, men den er jo nem at gange op. Brug bare knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på amerikansk rejecocktail

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Forret
Køkken: Amerikansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 3 personer

Ingredienser

  • 15 tigerrejer rå med skal, frosne
  • 4 dl vand
  • 1½ dl hvidvin tør
  • 1 løg skåret i grove stykker
  • 1 stængel bladselleri skåret i grove stykker
  • 2 laurbærblade
  • 10 peberkorn
  • Lidt salt

Cocktailsovs

  • ½ dl chilisovs (helst fra Heinz)
  • 1½ dl ketchup (også gerne Heinz)
  • 1 spsk. peberrod revet, eller efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvidvin, vand, bladselleri, løg, peberkorn og salt i en gryde og bring i kog, lad det koge i 5 minutter.
  • Kom de frosne rejer i og tag gryden af varmen.
  • Læg låg på og lad dem stå i 10-15 minutter, til rejerne er blevet lyserøde og faste - men pas på at de ikke får for meget!
  • Hæld vandet fra, kom rejerne i en skål og sæt dem i køleskab, hvor de skal køle helt af. Helst til dagen efter.
  • Cocktailsovs: Bland det hele sammen og smag til. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor meget peberrod du bruger, men den skal helst være lidt stærk.
  • Servering af amerikansk rejecocktail: Pil skallen af rejerne, men lad haleviften sidde på. Skær dem op i ryggen og fjern den sorte tarm.
  • Kom cocktailsovsen op i små glas eller skåle, og sæt rejerne på kanten.

Næringsindhold

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs
Mængde pr. portion
Kalorier
129
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.4
g
1
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
0.1
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Kolesterol
 
38
mg
13
%
Natrium
 
635
mg
28
%
Kalium
 
272
mg
8
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
323
IU
6
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
43
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Amerikansk rejecocktail stilles på køl til de skal serveres, eller server med det samme.

Flere opskrifter med tigerrejer

  • billede til ferskensuppe med rejer og karry
    Ferskensuppe med karry og rejer
  • filodejskurve med rejer
    Filodejskurve med tigerrejer
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer
    Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Se disse opskrifter:

  • Figensalat - lækker salat med friske figner
  • Bagte kartoffelskiver med rejesalat
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Gryderet med spidskål, oksekød og bacon
  • One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
  • Pandekager med oksekød og grøntsager

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede til baconruller med tomatsauce

Baconruller med tomatsauce og pasta

hjemmelavet tomatsuppe med bagte tomater

Tomatsuppe med bagte tomater og mascarpone

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

billede med grove flutes

Grove flutes - koldhævet groft flute

billede til perlespeltsalat med varmrøget laks

Perlespeltsalat med varmrøget laks

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede med indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer i butterdej

billede med gulerodsbrud

Gulerodsbrud - lækre brød med gulerødder

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich opskrift

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

billede til hel svinemørbrad i ovn

Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required