• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Snacks » Butterdejssnegle med oliventapenade
butterdejssnegle med oliventapenade
Lækre og nemme butterdejssnegle med oliventapenade, der er skønne hapsere. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Butterdejssnegle med oliventapenade

Opdateret: 4. jan 2023 · Udgivet: 4. jan 2023 af Newyorker By Heart ·

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 25 minutter min
Servings: 40 stk.

Ingredienser

  • 2 plader butterdej frossen butterdej, optøet
  • 1 portion oliventapenade se opskrift på oliventapenade her
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Drys lidt mel på køkkenbordet og rul hver plade ud for sig - hvis du vil have små butterdejssnegle - eller samlet (hvis du vil have store snegle). De små snegle fungerer godt.
  • Fordel oliventapenade på butterdejen.
    Butterdej rulles ud og tapenade kommes på
  • Rul butterdejen sammen som en roulade og skær dem ud.
    Rulles sammen og skæres ud til små butterdejssnegle
  • Sæt dem på bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Butterdejssnegle med oliventapenade
Mængde pr. portion
Kalorier
24
% Daglig værdi*
Fedt
 
2
g
3
%
Mættet fedt
 
0.4
g
3
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Natrium
 
123
mg
5
%
Kalium
 
5
mg
0
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
0.1
g
0
%
Protein
 
0.2
g
0
%
Vitamin A
 
29
IU
1
%
Calcium
 
4
mg
0
%
Jern
 
0.1
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre butterdejssnegle med oliventapenade. Skønne og nemme snegle med butterdej, der smager fantastisk som en snack.

Butterdejssnegle med oliventapenade er virkelig nemme at lave, og de vækker altid glæde som den skønne snack.

Du får 40 stk. ud af denne opskrift, hvis du laver dem som små snegle med butterdej og tapenade.

Opskrift på butterdejssnegle

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 25 minutter min
Servings: 40 stk.

Ingredienser

  • 2 plader butterdej frossen butterdej, optøet
  • 1 portion oliventapenade se opskrift på oliventapenade her
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Drys lidt mel på køkkenbordet og rul hver plade ud for sig - hvis du vil have små butterdejssnegle - eller samlet (hvis du vil have store snegle). De små snegle fungerer godt.
  • Fordel oliventapenade på butterdejen.
    Butterdej rulles ud og tapenade kommes på
  • Rul butterdejen sammen som en roulade og skær dem ud.
    Rulles sammen og skæres ud til små butterdejssnegle
  • Sæt dem på bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Butterdejssnegle med oliventapenade
Mængde pr. portion
Kalorier
24
% Daglig værdi*
Fedt
 
2
g
3
%
Mættet fedt
 
0.4
g
3
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Natrium
 
123
mg
5
%
Kalium
 
5
mg
0
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
0.1
g
0
%
Protein
 
0.2
g
0
%
Vitamin A
 
29
IU
1
%
Calcium
 
4
mg
0
%
Jern
 
0.1
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte butterdejssnegle køles af, hvorefter du har en fantastisk lækker snack.

Butterdejssneglene kan fryses ned til senere brug.

Flere opskrifter med butterdej

  • billede til butterdejspakker med kylling og æg
    Butterdejspakker med kylling og æg
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • butterdejsstang
    Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost
  • skinkestang
    Skinkestang - butterdej med skinke

Se disse opskrifter:

  • Sprøde kartoffelchips i mikroovn
  • Ristede mandler med lakrids og chokolade
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Kartoffelklodser - kogte og smørstegte

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

billede til hjemmebagte rugkiks

Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt

billede med havregrynskugler

Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

Nutella cookies

Nutella cookies - lækre kager med Nutella

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

billede med gastrik

Gastrik

billede med chimichurri kylling grill

Chimichurri kylling til grill eller ovn

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

brasede kartofler

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

billede med rosenkålssalat

Rosenkålssalat med æble og avocado

oksekødsfad med kartofler

Oksekødsfad med kartofler

billede med ciabatta

Ciabatta - italiensk brød med store huller

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

rodfrugtmos

Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required