Sådan laver du lækre mandler med lakrids og chokolade. De skønne lakridsmandler med kakao er super nemme at lave, og de smager utrolig godt.
Mandler med lakrids og chokolade laves ved at riste de hele mandler i ovnen, hvorefter de vendes i smeltet chokolade, og trilles i lakridspulver.
Det er altså en ret lækker smagskombination, som du roligt kan glæde dig til.
Her er der lakridsmandler til fire personer som en skøn og hjemmelavet snack.
Opskrift på ristede mandler med lakrids og chokolade
Ingredienser
- 100 g mandler
- 150 g mørk chokolade
- ¼ dl lakridspulver
- ½ dl kakaopulver usødet
Sådan gør du
- Forvarm din ovn til 180 grader, kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 6-8 minutter, pas på at de ikke får for meget farve. Køl mandlerne helt af.
- Bland kakao- og lakridspulver sammen.
- Bræk chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
- Kom mandlerne i et par stykker ad gangen, vend dem rundt i chokoladen og fisk dem op med en gaffel - slå overskydende chokolade af på kanten.
- Vend de våde mandler i kakaoblandingen og læg så dine ristede mandler med lakrids og chokolade på bagepapir - på en tallerken eller bageplade - og lad dem størkne helt et køligt sted.
Næringsindhold
Noter
De ristede mandler med lakrids og chokolade serveres når de er helt størknede.
Eller lakridsmandlerne kan kommes i en lufttæt beholder og stilles køligt - hvis de skal gemmes lidt.
De er dog så lækre, at de formentlig ret hurtigt er spist.
Kom med din kommentar