• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Snacks

ristede mandler med lakrids og chokolade
Lækre og ristede mandler med lakrids og chokolade, der er super nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ristede mandler med lakrids og chokolade

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på ristede mandler med lakrids og chokolade
  2. Ristede mandler med lakrids og chokolade
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du 
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Sådan laver du lækre mandler med lakrids og chokolade. De skønne lakridsmandler med kakao er super nemme at lave, og de smager utrolig godt.

Mandler med lakrids og chokolade laves ved at riste de hele mandler i ovnen, hvorefter de vendes i smeltet chokolade, og trilles i lakridspulver.

Det er altså en ret lækker smagskombination, som du roligt kan glæde dig til.

Her er der lakridsmandler til fire personer som en skøn og hjemmelavet snack.

Opskrift på ristede mandler med lakrids og chokolade

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 150 g mørk chokolade
  • ¼ dl lakridspulver
  • ½ dl kakaopulver usødet

Sådan gør du 

  • Forvarm din ovn til 180 grader, kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 6-8 minutter, pas på at de ikke får for meget farve. Køl mandlerne helt af.
  • Bland kakao- og lakridspulver sammen.
  • Bræk chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
  • Kom mandlerne i et par stykker ad gangen, vend dem rundt i chokoladen og fisk dem op med en gaffel - slå overskydende chokolade af på kanten.
  • Vend de våde mandler i kakaoblandingen og læg så dine ristede mandler med lakrids og chokolade på bagepapir - på en tallerken eller bageplade - og lad dem størkne helt et køligt sted.

Næringsindhold

Ristede mandler med lakrids og chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
7
mg
0
%
Kalium
 
586
mg
17
%
Kulhydrater
 
32
g
11
%
Kostfibre
 
11
g
46
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
19
IU
0
%
Calcium
 
107
mg
11
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De ristede mandler med lakrids og chokolade serveres når de er helt størknede.

Eller lakridsmandlerne kan kommes i en lufttæt beholder og stilles køligt - hvis de skal gemmes lidt.

De er dog så lækre, at de formentlig ret hurtigt er spist.

Se flere opskrifter

  • billede med kransekage
    Opskrift på hjemmelavet kransekage
  • billede med Daim muffins med banan
    Store Daim muffins med banan
  • billede med trøfler
    Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • billede med havregrynskugler
    Verdens bedste havregrynskugler med kaffe
« Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

billede med fyldt kalkunbryst

Fyldt kalkunbryst med mozzarella

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.