• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Snacks
ristede mandler med lakrids og chokolade
Lækre og ristede mandler med lakrids og chokolade, der er super nemme at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ristede mandler med lakrids og chokolade

Opdateret: 21. dec 2022 · Udgivet: 21. dec 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Sådan laver du lækre mandler med lakrids og chokolade. De skønne lakridsmandler med kakao er super nemme at lave, og de smager utrolig godt.

Mandler med lakrids og chokolade laves ved at riste de hele mandler i ovnen, hvorefter de vendes i smeltet chokolade, og trilles i lakridspulver.

Det er altså en ret lækker smagskombination, som du roligt kan glæde dig til.

Her er der lakridsmandler til fire personer som en skøn og hjemmelavet snack.

Opskrift på ristede mandler med lakrids og chokolade

ristede mandler med lakrids og chokolade

Ristede mandler med lakrids og chokolade

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g mandler
  • 150 g mørk chokolade
  • ¼ dl lakridspulver
  • ½ dl kakaopulver usødet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm din ovn til 180 grader, kom mandlerne på en bageplade med bagepapir og rist dem i 6-8 minutter, pas på at de ikke får for meget farve. Køl mandlerne helt af.
  • Bland kakao- og lakridspulver sammen.
  • Bræk chokolade i mindre stykker og smelt den over vandbad.
  • Kom mandlerne i et par stykker ad gangen, vend dem rundt i chokoladen og fisk dem op med en gaffel - slå overskydende chokolade af på kanten.
  • Vend de våde mandler i kakaoblandingen og læg så dine ristede mandler med lakrids og chokolade på bagepapir - på en tallerken eller bageplade - og lad dem størkne helt et køligt sted.

Næringsindhold

Ristede mandler med lakrids og chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
390
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
10
g
63
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
13
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
7
mg
0
%
Kalium
 
586
mg
17
%
Kulhydrater
 
32
g
11
%
Kostfibre
 
11
g
46
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
10
g
20
%
Vitamin A
 
19
IU
0
%
Calcium
 
107
mg
11
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De ristede mandler med lakrids og chokolade serveres når de er helt størknede.

Eller lakridsmandlerne kan kommes i en lufttæt beholder og stilles køligt - hvis de skal gemmes lidt.

De er dog så lækre, at de formentlig ret hurtigt er spist.

Se flere opskrifter

  • billede med kransekage
    Opskrift på hjemmelavet kransekage
  • billede med Daim muffins med banan
    Store Daim muffins med banan
  • billede med trøfler
    Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • billede med havregrynskugler
    Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

Se disse opskrifter:

  • Sprøde kartoffelchips i mikroovn
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
  • Spidskål med bacon som tilbehør
  • Tomatsuppe med bagte tomater og mascarpone
  • Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede ti lLemonade med vandmelon

Lækker lemonade med vandmelon

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

herregårds smørkage

Herregårds smørkage med vaniljecreme

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

billede til hjemmebagte rugkiks

Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt

billede med cæsarsalat med kylling

Lækker cæsarsalat med kylling

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

billede med laksepakker

Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater

billede med honningmarineret laks

Honningmarineret laks med citrussmag

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required