Sådan laver du lækre butterdejssnegle med oliventapenade. Skønne og nemme snegle med butterdej, der smager fantastisk som en snack.
Butterdejssnegle med oliventapenade er virkelig nemme at lave, og de vækker altid glæde som den skønne snack.
Du får 40 stk. ud af denne opskrift, hvis du laver dem som små snegle med butterdej og tapenade.
Opskrift på butterdejssnegle

Ingredienser
- 2 plader butterdej frossen butterdej, optøet
- 1 portion oliventapenade se opskrift på oliventapenade her
Sådan gør du
- Drys lidt mel på køkkenbordet og rul hver plade ud for sig - hvis du vil have små butterdejssnegle - eller samlet (hvis du vil have store snegle). De små snegle fungerer godt.
- Fordel oliventapenade på butterdejen.
- Rul butterdejen sammen som en roulade og skær dem ud.
- Sæt dem på bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Næringsindhold
Noter
De færdigbagte butterdejssnegle køles af, hvorefter du har en fantastisk lækker snack.
Butterdejssneglene kan fryses ned til senere brug.
Kom med din kommentar