• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Snacks

butterdejssnegle med oliventapenade
Lækre og nemme butterdejssnegle med oliventapenade, der er skønne hapsere. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Butterdejssnegle med oliventapenade

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Opskrift på butterdejssnegle
  2. Butterdejssnegle med oliventapenade
  3. Ingredienser
  4. Sådan gør du Vis fotosFotos fra
  5. Næringsindhold
  6. Noter
  7. Flere opskrifter med butterdej
5 fra 1 bruger

Sådan laver du lækre butterdejssnegle med oliventapenade. Skønne og nemme snegle med butterdej, der smager fantastisk som en snack.

Butterdejssnegle med oliventapenade er virkelig nemme at lave, og de vækker altid glæde som den skønne snack.

Du får 40 stk. ud af denne opskrift, hvis du laver dem som små snegle med butterdej og tapenade.

Opskrift på butterdejssnegle

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 10 minutter min
Tid: 25 minutter min
Antal: 40 stk.

Ingredienser

  • 2 plader butterdej frossen butterdej, optøet
  • 1 portion oliventapenade se opskrift på oliventapenade her

Sådan gør du 

  • Drys lidt mel på køkkenbordet og rul hver plade ud for sig - hvis du vil have små butterdejssnegle - eller samlet (hvis du vil have store snegle). De små snegle fungerer godt.
  • Fordel oliventapenade på butterdejen.
    Butterdej rulles ud og tapenade kommes på
  • Rul butterdejen sammen som en roulade og skær dem ud.
    Rulles sammen og skæres ud til små butterdejssnegle
  • Sæt dem på bageplade og sæt i ovnen ved 200 grader i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Næringsindhold

Butterdejssnegle med oliventapenade
Mængde pr. portion
Kalorier
24
% Daglig værdi*
Fedt
 
2
g
3
%
Mættet fedt
 
0.4
g
3
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Natrium
 
123
mg
5
%
Kalium
 
5
mg
0
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Kostfibre
 
0.3
g
1
%
Sukker
 
0.1
g
0
%
Protein
 
0.2
g
0
%
Vitamin A
 
29
IU
1
%
Calcium
 
4
mg
0
%
Jern
 
0.1
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte butterdejssnegle køles af, hvorefter du har en fantastisk lækker snack.

Butterdejssneglene kan fryses ned til senere brug.

Flere opskrifter med butterdej

  • billede til butterdejspakker med kylling og æg
    Butterdejspakker med kylling og æg
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • butterdejsstang
    Lækker butterdejsstang med broccoli og flødeost
  • billede med skinkestang
    Skinkestang - butterdej med skinke
« Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes
Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde med bacon og broccoli

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.