• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Salater » Squashsalat med parmesan og pinjekerner
squashsalat med parmesan
En lækker og råmarineret squashsalat med parmesan og pinjekerner, der blandt andet passer fint til oksekød. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på råmarineret squashsalat med parmesan og pinjekerner. Den lækre salat med squash er god til mange retter.

Squashsalat er en skøn og nem salat med masser af squash, parmesan og ristede pinjekerner.

Salaten er super nem at lave, og du kan servere den til mange forskellige retter, herunder blandt andet rejer, fisk og kylling.

Opskrift på squashsalat

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 squash skåret i tynde skiver
  • ¼ dl citronsaft friskpresset
  • ¼ dl olivenolie
  • 2 spsk. honning flydende
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 50 g parmesan høvlet i flager
  • 40 g pinjekerner ristes på en pande
  • 1 håndful rucola eller anden salat
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom citronsaft, olivenolie, lidt flydende honning, salt og friskkværnet peber i et lille glas med låg, ryst det hele godt sammen og smag dressingen til.
  • Kom de tynde squashskiver i et fad med lav kant.
  • Dryp dressingen over, så alle skiverne får lidt og lad det så stå og trække i MINDST ½ time inden servering.
  • Lige inden servering, anrettes lidt salat dekorativt på de marinerede squash og der kværnes lidt frisk peber ud over. Drys lidt parmesanflager og ristede pinjekerner over din squashsalat.

Næringsindhold

Squashsalat med parmesan og pinjekerner
Mængde pr. portion
Kalorier
290
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
9
mg
3
%
Natrium
 
791
mg
34
%
Kalium
 
762
mg
22
%
Kulhydrater
 
33
g
11
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
13
g
14
%
Protein
 
8
g
16
%
Vitamin A
 
20151
IU
403
%
Vitamin C
 
43
mg
52
%
Calcium
 
249
mg
25
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Råmarineret squashsalat serveres straks, og den er blandt andet god til indbagte tigerrejer.

Se flere opskrifter med squash

  • billede med squashkage
    Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?
  • billede med squashpandekager
    Squashpandekager - sunde pandekager med squash
  • billede med squashfrikadeller
    Verdens bedste squashfrikadeller

Se disse opskrifter:

  • Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg
  • Nem aspargessalat med grønne asparges
  • Lækker melonsalat med pinjekerner
  • Grønkålssalat - salat med grønkål, appelsin og æble
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks
  • Figensalat - lækker salat med friske figner

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required