Bag en squashkage, hvis du har for mange squash i din have. Her er den bedste opskrift på kage med squash, og den er super nem at bage.
Squashkage er et godt bud, hvis du har mange squash i haven.
For hvad stiller man ellers op med en større mængde squash? Jo, du skal da i gang med at bage, og det kommer du bestemt ikke til at fortryde.
Denne kage med squash er god, velsmagende og dejlig svampet, så den skal du absolut prøve.
Der er nok kage til i hvert fald otte personer i denne opskrift.
Opskrift på squashkage
Ingredienser
- 3 æg
- 2½ dl majsolie vindruekerne- eller rapsolie kan også bruges
- 3 dl rørsukker
- 5 dl squash revet, trykket rimelig godt sammen
- 2 tsk. vaniljesukker
- 7½ dl hvedemel
- 3 tsk. kanel
- 1 tsk. natron
- ½ tsk. bagepulver
- 1 tsk. salt
- 1 ¼ dl valnødder hakkede
Sådan gør du
- Æg piskes sammen til de er skummende. Sukker og olie tilsættes og der piskes, til massen er tyk og sukkeret ikke længere knaser.
- Tilsæt squash, vanilje og salt.
- Bland mel, kanel, natron og bagepulver sammen og bland det i den våde dej-masse.
- Vend de hakkede valnødder i og hæld det i forme.
- Bag din squashkage ved 160 °C almindelig varme (ikke varmluft) i ca. 40 minutter, afhængig af hvordan din brødform er. Måske er bagetiden lidt længere. Klik her og brug det smarte minutur her på Madens Verden.
- Tjek med en tandstikker om squashkagen er bagt - stik tandstikkeren ned i midten af kagen, og den skal være ren når den trækkes op igen - så er kagen nok.
Næringsindhold
Noter
Den færdigbagte squashkage køles af på en rist inden udskæring.
Ved du hvad squash egentlig er for noget? Ellers kan du læse meget mere om det her i denne artikel.
Hvad er forskellen på squash, courgette og zucchini?
Svaret er, at der ikke er nogen forskel.
Zucchini er bare den italienske betegnelse, courgette den franske og squash den engelske. Så ved du det.
Sæsonen for danske squash går fra juli til oktober, hvor de høstes herhjemme.
Se flere lækre kageopskrifter:
Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber
Kom med din kommentar