• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift
billede til kyllingefilet i ovn
Kyllingefilet i ovn er lækker og nem aftensmad, der samtidig er nem at tilberede. Her steges kyllingebrystfilet nemlig blot ca. 20 minutter i ovnen. Foto: iStock.com.

Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Hvordan steger man kyllingefilet i ovn? Det er meget nemt, og her er den bedste opskrift på ovnstegt kyllingebrystfilet på 20 minutter.

Kyllingefilet i ovn er en populær ret til aftensmad, og det skyldes jo nok, at retten er meget nem at lave.

Du pensler kyllingebrystfileter med lidt olie, og krydrer derefter kødet med lidt paprika, salt og peber. Eller andre krydderier.

Derefter er det blot at give kyllingefileterne ca. 20 minutter i ovnen, og så er der mad. Tilbehøret kan varieres i det uendelige.

Husk altid, at kernetemperaturen i kylling skal være mindst 75 grader.

Opskrift på kyllingefilet i ovn

billede til kyllingefilet i ovn

Kyllingefilet i ovn

4.71 fra 17 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebryst
  • 0,5 dl olivenolie
  • 2 tsk. paprika
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd din ovn på 200 °C almindelig over- og undervarme. Altså ikke varmluft.
  • Læg kyllingebrystfilerne på en bradepande med bagepapir - eller i et ovnfast fad.
  • Pensl kyllingekødet med olie, og krydr med paprika, salt og friskkværnet peber. Eller dit eget yndlingskrydderi. Lidt hvidløgssalt eller hvidløgspulver er også godt til kyllingebryst i ovn.
  • Steg nu kyllingefileterne i ca. 20 minutter, hvorefter de er klar til servering. Det er da nemt. Klik her og start minutur med indstillet tilberedningstid på retten.

Næringsindhold

Kyllingefilet i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
282
% Daglig værdi*
Fedt
 
16
g
25
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
9
g
Kolesterol
 
96
mg
32
%
Natrium
 
755
mg
33
%
Kalium
 
560
mg
16
%
Kulhydrater
 
0.1
g
0
%
Kostfibre
 
0.1
g
0
%
Sukker
 
0.1
g
0
%
Protein
 
32
g
64
%
Vitamin A
 
122
IU
2
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Kyllingebryst i ovn serveres straks, evt. sammen med ovnbagte kartofler og en lækker spidskålssalat med ærter. Eller hvad du nu synes.

Se flere opskrifter med kylling

  • billede med helstegt kylling i ovn
    Kylling i ovn
  • billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver
    Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver
  • billede med lørdagskylling a la butterflied
    Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • billede med tikka masala
    Tikka masala kylling - lækker indisk ret

Se disse opskrifter:

  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required