• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Tortellini salat med kylling og peberfrugt
billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt
Prøv en lækker tortellini salat med kylling og peberfrugt, der er god som den nemme aftensmad. Let i smagen, men meget mættende. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 29. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker tortellini salat med kylling og peberfrugt. Tortellini er god til salater, og denne pastasalat er skøn aftensmad.

Prøv en let og lækker tortellini salat, der også laves med kylling, peberfrugt og en skøn dressing.

Det er super simpel aftensmad, der bare smager godt.

Men hvad er tortellini? Jo, det er en særlig type pasta, der kommer Emilia-regionen i Italien.

Du kan kende tortellini ved, at den er ringformet, og så kan pastaen være fyldt med forskellige ting.

Her i opskriften er der anvendt tortellini med spinat og ricotta, men andre slags fyld kan også bruges.

Opskriften er beregnet til to personer, men du kan nemt gange den op til flere.

Opskrift på tortellini salat

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. kyllingebryst skåret i strimler
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 pakke tortellini jeg brugte tortellini med spinat og ricotta
  • ½ rød peberfrugt skåret i tynde strimler
  • ½ gul peberfrugt skåret i tynde strimler
  • 1 lille rødløg skåret i tynde skiver
  • 1 stæbngler bladselleri fintsnittet

Dressing

  • ½ dl æblecidereddike
  • ½ dl rapsolie
  • ½ tsk. dijonsennep
  • 1½ spsk. honning
  • ¼ tsk. hvidløgspulver
  • 3 spsk. persille
  • salt og friskkværnet peber

Desuden

  • 1 håndfuld parmesan rives fint
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gør alle grøntsagerne klar som beskrevet.
  • Pisk/blend dressingen sammen, til den får en tykkere og cremet konsistens.
  • Varm olie op på en pande og steg kyllingestrimlerne til de bliver gyldne og er gennemstegte, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • I det sidste minuts tid, tilsættes hvidløg, som så steges med i det sidste minut.
  • Tag kødet af panden og vend det med et par spiseskefulde dressing.
  • Kog tortellini i rigeligt, godt saltet vand, efter anvisning på emballagen.
  • Lad dem dryppe af ganske kort og vend den så sammen med parmesanost, kyllingekød med dressing og lidt ekstra dressing til en færdig tortellini salat.

Næringsindhold

Tortellini salat
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Din tortellini salat kan serveres straks, men den bliver faktisk endnu bedre, hvis du lader den stå og trække nogle timer før den bruges.

Derfor kan du altså med fordel lave tortellini-salaten i god tid.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Pastasalat med kylling og grøntsager

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Lækker spaghetti carbonara med hvidløg

Se disse opskrifter:

  • Laks med bacon og pasta
  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Pasta med tigerrejer og tomater
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

billede med grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg i ovn med lækker sovs

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede til ungarsk kartoffelsuppe

Ungarsk kartoffelsuppe med paprika

billede med indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer i butterdej

marinade til lammekølle

Marinade til lammekølle

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required