Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Tortellini salat
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pastaretter
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
stk.
kyllingebryst
skåret i strimler
▢
2
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
pakke
tortellini
jeg brugte tortellini med spinat og ricotta
▢
½
rød peberfrugt
skåret i tynde strimler
▢
½
gul peberfrugt
skåret i tynde strimler
▢
1
lille
rødløg
skåret i tynde skiver
▢
1
stæbngler
bladselleri
fintsnittet
Dressing
▢
½
dl
æblecidereddike
▢
½
dl
rapsolie
▢
½
tsk.
dijonsennep
▢
1½
spsk.
honning
▢
¼
tsk.
hvidløgspulver
▢
3
spsk.
persille
▢
salt og friskkværnet peber
Desuden
▢
1
håndfuld
parmesan
rives fint
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Gør alle grøntsagerne klar som beskrevet.
Pisk/blend dressingen sammen, til den får en tykkere og cremet konsistens.
Varm olie op på en pande og steg kyllingestrimlerne til de bliver gyldne og er gennemstegte, krydr med salt og friskkværnet peber.
I det sidste minuts tid, tilsættes hvidløg, som så steges med i det sidste minut.
Tag kødet af panden og vend det med et par spiseskefulde dressing.
Kog tortellini i rigeligt, godt saltet vand, efter anvisning på emballagen.
Lad dem dryppe af ganske kort og vend den så sammen med parmesanost, kyllingekød med dressing og lidt ekstra dressing til en færdig tortellini salat.
Næringsindhold
Tortellini salat
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]