• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Pastaretter

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat
Et lækkert og nemt pastafad med champignon, kylling og frisk spinat, der er skøn og velsmagende aftensmad med pasta. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få en god opskrift på pastafad med champignon, kylling og spinat. En nem og lækker pastaret med, der smager skønt til aftensmad.
  2. Opskrift på pastafad
  3. Pastafad med kylling
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Få en god opskrift på pastafad med champignon, kylling og spinat. En nem og lækker pastaret med, der smager skønt til aftensmad.

Pastafad er nem aftensmad, hvor det hele samles i et fad, som bages færdig i ovnen. Også kaldet for mad i fad.

Her er pastafadet lavet med kylling, champignon og spinat, og det er en ret alle kan lide. Med revet ost på toppen, men osten kan sagtens udelades, og mornay sauce kan erstattes med en klassisk bechamelsauce.

Se også: Lasagne opskrift - hjemmelavet og italiensk

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pastafad

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med kylling

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 45 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kylling inderfilet eller brystfilet, skæret i mindre stykker/skiver
  • 250 g champignon
  • 200 g spinat
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 løg i halve ringe
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olie til stegning
  • 300 g pasta kogt som anvist
  • 0,5 liter mornay sauce
  • 1 dåse hakkede tomater afdryppede
  • 75 g ost revet

Sådan gør du 

  • Svits kyllingekød i lidt olie til de begynder at blive brune, tilsæt løg og lad dem svitse med til de også bliver gyldne. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tag det af panden og tilsæt så champignon, lad det brune og lad væden koge næsten helt ind.
  • Tilsæt hvidløgsfed der først er knust med bagsiden af en kniv og så finthakket, de skal ikke tage farve!!
  • Når det begynder at dufte af hvidløg så tilsæt spinaten, krydr med salt og friskkværnet peber og lad den falde sammen.
  • Smør et ovnfast fad og hæld så spinatblandingen i bunden (UDEN væden), kom kylling og løg ovenpå, så kogt pasta og til sidst Mornay sauce blandet med de hakkede, afdryppede tomater.
  • Drys det lækre pastafad med revet ost og sæt i ovn ved 200 grader over- og undervarme til osten er gylden, hvilket er ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Pastafad med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
807
% Daglig værdi*
Fedt
 
45
g
69
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
15
g
Kolesterol
 
121
mg
40
%
Natrium
 
984
mg
43
%
Kalium
 
1156
mg
33
%
Kulhydrater
 
73
g
24
%
Kostfibre
 
6
g
25
%
Sukker
 
11
g
12
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
5799
IU
116
%
Vitamin C
 
30
mg
36
%
Calcium
 
380
mg
38
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Det færdige pastafad skal lige stå og trække ca. 10 minutter før servering, hvor den både køler en smule af og sætter sig.

Serveres med en lækker salat og et stykke focacciabrød.

Se også: Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

« Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.