• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Fisk og skaldyr

billede med torsk i fad
En lækker ret med torsk i fad, der bla. laves med flødeost, parmesan og æble i tynde skiver. God som både hverdagsret og gæstemad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble er en lækker fiskeret i fad, der virkelig smager godt. Torskefadet er også god som gæstemad.
  2. Opskrift på torsk i fad
  3. Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 2 brugere

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble er en lækker fiskeret i fad, der virkelig smager godt. Torskefadet er også god som gæstemad.

Torsk i fad er nem aftensmad, og en skøn måde at spise mere fisk på.

Kombinationen af den milde torsk, blandet med flødeost med den lidt skarpe smag af parmesan, sødmen fra æblerne og crunch fra valnødderne er helt perfekt.

Virkelig, virkelig lækkert og du kan sagtens også servere det som gæstemad.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under mængde i opskriftsboksen til at lave en større portion.

Opskrift på torsk i fad

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 300 g torsk torskefilet
  • 50 g flødeost naturel
  • 50 g parmesan rives fint
  • ½ tsk. estragon tørret
  • 2 spsk. smør smeltes
  • ¼ æble skåret i meget tynde skiver
  • ½ håndfuld valnødder grofthakket
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Rør flødeost med parmesan, estragon, lidt salt og friskkværnet peber.
  • Dup torskefileter tørre og læg dem i et smurt ovnfast fad, krydr let med salt og friskkværnet peber.
  • Smør flødeost-blandingen ovenpå og læg så de tynde skiver af æble øverst, taglagt.
  • Torsk i fad dryppes med lidt smeltet smør og sæt i ovnen ved 200 grader i 8 minutter.
  • Tag dem ud, drys med valnødder og giv dem yderligere 6 minutter i ovnen.

Næringsindhold

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble
Mængde pr. portion
Kalorier
459
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
0.5
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
137
mg
46
%
Natrium
 
1813
mg
79
%
Kalium
 
727
mg
21
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
963
IU
19
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
361
mg
36
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Torsk i fad serveres straks sammen med ovnbagte kartofler. En god broccolisalat passer også godt til torskefadet.

Se flere lækre retter med fisk:

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Fiskefrikadeller med broccolimos

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

« Nøddebund med jordbær og flødeskum
Opskrifter med blomkål - lækre blomkålsretter »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

glaseret hamburgerryg

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

billede med tikka masala

Tikka masala kylling - lækker indisk ret

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

hakkebøffer i fad i ovn

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.