Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble er en lækker fiskeret i fad, der virkelig smager godt. Torskefadet er også god som gæstemad.
Torsk i fad er nem aftensmad, og en skøn måde at spise mere fisk på.
Kombinationen af den milde torsk, blandet med flødeost med den lidt skarpe smag af parmesan, sødmen fra æblerne og crunch fra valnødderne er helt perfekt.
Virkelig, virkelig lækkert og du kan sagtens også servere det som gæstemad.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under mængde i opskriftsboksen til at lave en større portion.
Opskrift på torsk i fad
Ingredienser
- 300 g torsk torskefilet
- 50 g flødeost naturel
- 50 g parmesan rives fint
- ½ tsk. estragon tørret
- 2 spsk. smør smeltes
- ¼ æble skåret i meget tynde skiver
- ½ håndfuld valnødder grofthakket
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Rør flødeost med parmesan, estragon, lidt salt og friskkværnet peber.
- Dup torskefileter tørre og læg dem i et smurt ovnfast fad, krydr let med salt og friskkværnet peber.
- Smør flødeost-blandingen ovenpå og læg så de tynde skiver af æble øverst, taglagt.
- Torsk i fad dryppes med lidt smeltet smør og sæt i ovnen ved 200 grader i 8 minutter.
- Tag dem ud, drys med valnødder og giv dem yderligere 6 minutter i ovnen.
Næringsindhold
Noter
Torsk i fad serveres straks sammen med ovnbagte kartofler. En god broccolisalat passer også godt til torskefadet.
Se flere lækre retter med fisk:
Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks
Kom med din kommentar